Kkp Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Γεια σας θα ηθελα την βοηθια σας σχετικα με τον εξαερισμο ενος φουρνου βαφης. Τον εχω για ιδιοτικη χριση κ αν γινεται θελω να λιτουργισει με μονοφασικος ρευμα. Εχει τριφασικο μοτερ 10 hp. Κ εχω κ ενα μοτερ 4 ηπους μονοφασικο. Αν το εβαζα πανω θα γιρνουσε την τουρμπινα??
Kkp Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Γεια σας θα ηθελα την βοηθια σας σχετικα με τον εξαερισμο ενος φουρνου βαφης. Τον εχω για ιδιοτικη χριση κ αν γινεται θελω να λιτουργισει με μονοφασικος ρευμα. Εχει τριφασικο μοτερ 10 hp. Κ εχω κ ενα μοτερ 4 ηπους μονοφασικο. Αν το εβαζα πανω θα γιρνουσε την τουρμπινα?? Σας ευχαριστω..
dib Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Δεν ξέρω πόσο μεγάλος είναι (υποθέτω μιλάς για φούρνο βαφής αυτοκινήτου) αλλά για προσωπική χρήση δεν θα μπορείς να τον χρησιμοποιείς .... κάποτε ... κάποιος ... κάπου ... θα σου κάνει καταγγελία για χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού χωρίς την απαιτούμενη άδεια !!! Τώρα για την ερώτηση σου ... για δώσε εσωτερικές διαστάσεις του φούρνου να δούμε αν μπορείς με μονοφασικό ή τριφασικό ρευμα να τον λειτουεγείς !
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα