Manos17 Δημοσιεύτηκε May 20, 2016 at 09:18 πμ Δημοσιεύτηκε May 20, 2016 at 09:18 πμ Καλημέρα. Θα επιθυμούσα μία συμβουλή για ένα ζήτημα που μας απασχολεί. Ο χώρος του ακαλύπτου της πολυκατοικίας χρησιμοποιείται από ένοικο αυτής ως χώρος στάθμευσης του αυτοκινήτου του, γεγονός που μπορεί να καταστεί επικίνδυνο, καθώς κατοικούμε στον πρώτο όροφο και η απόσταση μεταξύ αυτοκινήτου όταν είναι σταθμευμένο και μπαλκονιού είναι πολύ μικρή. Να σημειώσω ότι μάλλον αυθαίρετα έχει τοποθετηθεί κάγκελο στο 1,5 μέτρο από το δρόμο, το οποίο δίνει την εντύπωση χώρου στάθμευσης, ο χώρος όμως είναι ακάλυπτος. Πέραν του κινδύνου, έχω την εντύπωση ότι αποτελεί αυθαιρεσία και απαγορεύεται με βάση τη νομοθεσία. Παρά τις επανειλημμένες προτροπές μου να επιληφθεί του θέματος δεν έχει καμία πρόθεση, είναι απόλυτα αρνητικός και μάλιστα φέρνει ως παράδειγμα την ίδια κατάσταση που υπάρχει σε διπλανές πολυκατοικίες. Παρακαλώ για τα φώτα σας ως προς τις νόμιμες ενέργειές μου και το που πρέπει να απευθυνθώ.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε May 20, 2016 at 09:24 πμ Δημοσιεύτηκε May 20, 2016 at 09:24 πμ ελεγχετε με τον μηχανικο σας τα σχεδια της οικοδομης και με τον δικηγορο σας τα "δικαιωματα" που ισχυριζεται οτι εχει
kostassid Δημοσιεύτηκε May 20, 2016 at 12:09 μμ Δημοσιεύτηκε May 20, 2016 at 12:09 μμ Με μία απλή αναζήτηση θα βρίσκατε τα παρακάτω Θέμα 1 Θέμα 2 Θα χρειαστείτε και τα σχέδια της οικοδομής ώστε να φαίνεται η αληθινή χρήση του χώρου.
nik Δημοσιεύτηκε May 20, 2016 at 12:49 μμ Δημοσιεύτηκε May 20, 2016 at 12:49 μμ Βάλτε έναν μηχανικό με μία πολύ μικρή αμοιβή να ψάξει τον φάκελο της πολεοδομίας. Μην κάνετε από μόνος σας καταγγελία στην πολεοδομία. Θα μπλέξετε όλοι.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε May 20, 2016 at 03:10 μμ Δημοσιεύτηκε May 20, 2016 at 03:10 μμ Βάλτε έναν μηχανικό με μία πολύ μικρή αμοιβή να ψάξει τον φάκελο της πολεοδομίας Μην κάνετε από μόνος σας καταγγελία στην πολεοδομία. Θα μπλέξετε όλοι. τι σημαινει "μικρη" και ποιο ειναι το όριο μεταξυ "μικρης" και "μεγαλης"??? ....Με την αμοιβη που θα συμφωνησετε... 1
nik Δημοσιεύτηκε May 20, 2016 at 03:34 μμ Δημοσιεύτηκε May 20, 2016 at 03:34 μμ Έλα ντε...έτσι το έγραψα. Εννοώ για να πάει πολεοδομία και να ψάξει. Απλώς πολλοί ιδιοκτήτες φοβούνται να πάνε σε μηχανικό μην τους γδάρει.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα