george t Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω καθώς θελω να δώσω μια τιμή για τα Η/Μ της οικοδομικής άδειας, ενός δυόροφου κτηρίου οικίας και οι αμοιβές που βγάζει το πρόγραμμα του ΤΕΕ για τα Η/Μ μου φαίνονται αρκετά μικρές. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ποσό είναι περίπου οι αμοιβές για τα Η/Μ μιας δυόροφης οικοδομής; Ευχαριστώ
george t Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Στην περιοχή της Αττικής
JasonK Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Δες εδώ: www.meleth.gr Πολύ καλή δουλειά συναδέλφου.
george t Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Απλά ήθελα να ρωτήσω επειδή οι τιμές που βγαίνουν μου φαίνονται σχετικά μικρές , αυτές είναι στην πραγματικότητα οι τιμές που παίζουν στην αγορά ; Μήπως ξέρεις τι τιμή παίζει περίπου στην αγορά για τα Η/Μ ενός δυόροφου; Σε ευχαριστώ πάντος !
gliout Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Εσύ θα κρίνεις. Έχω ακούσει τιμές που ξεκινάνε από τα 300€..?...
george t Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Εσύ θα κρίνεις. Έχω ακούσει τιμές που ξεκινάνε από τα 300€..?...
george t Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Θεωρείς οτι 1000 ευρώ είναι καλη τιμή ή πέφτω έξω
george68 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 εγω θα σου πω οτι οτι βγαζει το συστημα ειναι πολλα ... για το συγκεκριμενο δεν ξερω ποσο βγαζει αλλα θα βρεθουνε αλλοι με πολλη λιγοτερα να παρουν την δουλεια ...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα