Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηχομόνωση με φύλλο αλουμινίου


dimpan1983

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται η εφαρμογή φύλλου αλουμινίου σε τοιχοποιία για ηχομόνωση? Το έχει συναντήσει κανείς στην πράξη? Θυμάμαι μια καθηγήτρια στη σχολή υποστήριζε πως είναι η καλύτερη λύση στο πρόβλημα του ήχου. Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

H μόνη εταιρία που ξέρω στην Ελλάδα με τέτοια προιόντα, έχει αρκετά ενημερωτικό site. Για θερμομόνωση το καταλαβαίνω, για ηχομόνωση δεν ξερω...

http://www.astrofoilhellas.gr/p3111.html

Link to comment
Share on other sites

Το φίλο αλουμινίου δεν αποτελεί ηχομονωτικό υλικό, μόνο θερμομονωτικό και συγκεκριμένα περιορίζει τη μεταφορά θερμότητας στο φάσμα των υπέρυθρων ακτινοβολιών. Ανάλογα το σημείο και τρόπο τοποθέτησης, κυρίως βοηθά στην αντανάκλαση Υ.Α. τους θερινούς μήνες. Για ηχομόνωση περιόρισε τα ανοίγματα, πρότεινε καλύτερα κουφώματα, χρησιμοποίησε διπλή τοιχοποιία και καλά ηχομονωτικά υλικά όπως ο πετροβάμβακας.

Link to comment
Share on other sites

Για ηχομόνωση δεν βάζουμε φύλλα αλουμινίου αλλά φύλλα μολύβδου ή άλλα υλικά υποκατάστατου του μολύβδου για θέμα κόστους.

Τι ακριβώς θέλεις να ηχομονώσης?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.