ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 (edited) Μη μου σκίζεις τις ελπίδες βρε φίλε!!!! Θα κοντεύω τα 60 τότε..... Edited Ιούνιος 3 , 2016 by ΙΑΣΟΝΑΣ
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 (edited) γερός να είσαι και ας μην τις κάνεις εσύ τότε-το 2022 - ίσως ..απ' έξω από το χορό σαν και μένα που πλησιάζω στα 65 να δίνεις και εσύ καμιά συμβουλή στα παιδιά της εποχής Edited Ιούνιος 3 , 2016 by ΚΑΝΑ
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 (edited) ... και η συνειφορά μου στο παρόν νήμα ... ... ιδιοκτήτης αυθαιρέτου ... αφιερωμένο ... GAME of DRONES !!! Edited Ιούνιος 3 , 2016 by georgegaleos 2
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 ...σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει ημιχιουμοριστικό θέμα για τα αυθαίρετα (καθαρά χιουμοριστικά υπάρχουν πολλά) : .... οπότε λέω κι εγώ ας το έχουμε στη ενότητα κουβέντα ...όχι τίποτα άλλο αλλά μη μπεί κανείς περαστικός στα επίσημα "αυθαίρετα" και ζητά να έχουμε και ντρόν....
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 (edited) Ακόμα και αν τα drones πετάνε εντός βεληκενούς κυνηγετικών και αεροβόλων όπλων και συσκευών ECM υπάρχει πρόβλημα, χρειάζεται κάποιος να είναι σκοπιά και με το δάχτυλο στην σκανδάλη και στο κουμπί.Οι πτήσεις/έλεγχοι της Lüftwaffe (νομαρχίας) θα γίνονται αιφνιδιαστικά και από το πρώτο φως της ημέρας, κάποιος θα πρέπει να φυλάει σκοπιά για 12+ ώρες.Φοβάμαι ότι θα πετάνε ψηλά και πιθανόν να μην γίνονται αντιληπτά από την αεράμυνα και φίλιες δυνάμεις.Jonousdrones αναχαίτισης για τις παραβάσεις/παραβιάσεις του αυθαίρετου εναέριου χώρου δεν θα μπορούν να προμηθευτούν πολλοί, καλή ιδέα πάντως.Ο εκτοξευτής στη μεγάλη φωτογραφία τί είναι? εκτοξεύει δίχτυα ή κάνει EMP? βάλε λινκ.Με τα drones (αν εφαρμοστεί) θα έχουμε πρόβλημα.Οι convertible στέγες είναι παράνομες?georgegaleos +1. Edited Ιούνιος 4 , 2016 by AMHxaNos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα