georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 (edited) Ετυχε και ήμουν σήμερα μαζί με ένα φίλο και τα είδαμε μαζί. Στο Taxis: α) εχει ρυθμισμένη οφειλή 24 δόσεων εκάστη 24,78€. β) εχει πληρώσει μέ πάγια εντολή τις πρώτες 7 δόσεις. γ) η επόμενη 8η δόση είναι για τις 29/7/2016. Δεν πειράχθηκε καθόλου ... ούτε οι επόμενες. δ) στο εκκαθαριστικό του είχε γραμμένο επιστροφή 1.900€ και μάλιστα με ημερομηνία πίστωσης την 7/7/16 (αύριο). Παρόλα αυτά όμως τόσα ακριβώς του πιστώθηκαν σήμερα 6-7-16 (!) στην τράπεζα (με αιτιολογία επιστροφή φόρου) και δεν πειράχθηκε τίποτα από τις επόμενες δόσεις. Τι να πω ... (?) Edited Ιούλιος 6 , 2016 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Μαλλον καθε ΔΟΥ κανει τα δικα της. Εγω ειμαι Κηφησια. Σε ποια ειναι ο φιλος σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 (edited) Χωρίς να είμαι σίγουρος 100% ... νομίζω Γλυφάδας. Edited Ιούλιος 6 , 2016 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 (edited) Τι να πω.Το μονο καλο ειναι οτι μαλλον, μετα τους συμψηφισμους, θα ξαναπληρωσω .....του χρονου! Υ.Γ. Εκτός βέβαια από το 20% που μου σουφρώνουνε κάθε μήνα Edited Ιούλιος 7 , 2016 by antloukidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 (edited) ... αρκει να τους κάνουν εγκαιρα ... καταλαβαίνεις τι εννοω. Μην αναγκαζεσαι δηλαδη λογω ημερ/νιας ληξης να πληρωνεις και η επιστροφη να μενει ολη προς επιστροφη! Sent via Tapatalk Edited Ιούλιος 6 , 2016 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Εχει και τετοια? Δεν τοχω ξανακανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Γιατι οχι; Και την πιτα ολόκληρη και το ζωο χορτάτο. Ετσι βγαινουν τα πλεονάσματα. Sent via Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Στη δική μου φορολογική δήλωση με επιστροφή 500 ευρώ αναφέρει ότι μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων θα ενημερωθώ ηλεκτρονικά για την επιστροφή φόρου. Τι σημαίνει αυτός ο έλεγχος? Πόσο διαρκεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Προφανώς θα περιμένουν να βγεί ο ΕΝΦΙΑ , και μετάααααααααααα.............. (βλέπουμε αν υπάρχει υπόλοιπο........ και μετά υπάρχει και ΕΝΦΙΑ του χρόνου....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 (edited) Καποια στιγμη αν ξαναδεις το εκκαθαριστικό (κοντα στο τριμηνο απο την υποβολή της δηλωσης) αλλαζει (θεωρητικα παντα) και αναφερει την ημερκμημια πιστωσης. Ετσι εγινε και στον φιλο που αναφερω παραπανω. Ετσι γινοταμ και προσωπικα σε μενα τα προηγουμενα χρονια. Sent via Tapatalk Edited Ιούλιος 7 , 2016 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα