ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 (edited) επειδή ..οι εμπειρίες δεν τελειώνουν ποτέ Παρακαλώ πολύ βρείτε τον τρόπο να ανοίξω χωρίς να σπάσω τον μηχανισμό όμως! Η κλειδαριά είναι από τις συνήθεις των εξώπορτων διαμερισμάτων Edited Ιούνιος 23 , 2016 by ΚΑΝΑ
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Ιιιιισως καταφερεις να το βγαλλεις με καποια πενσα. Αλλιως τρυπας τον οφαλο με τρυπανι και ανοιγει.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 terry Σ' ευχαριστώ αλλά θέλω να μην σπάσω το μηχανισμό! (υπάρχει και άλλος τρόπος -αλλά ποιος?)
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 (edited) Elounda Σ' ευχαριστώ αλλά τίποτα απ' αυτά δεν χρειάζεται! (υπάρχει πιο απλώς τρόπος-και αυτό θέλω να σας μεταφέρω με την κουβέντα μιλώντας για εμπειρία που δεν τελειώνει στα 65 παρά που είμαι!) Edited Ιούνιος 23 , 2016 by ΚΑΝΑ
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 (edited) Αν βάλεις ένα κλειδί από την άλλη μεριά, θα σπρώξει το σπασμένο κλειδί κατά 1mm περίπου, που τυπικά είναι αρκετό για να το πιάσεις ακόμη και με τα άκρα των δακτύλων. Ενδεχομένως, αν χτυπήσεις το δεύτερο κλειδί με ένα σφυράκι, να πετάξει το σπασμένο κομμάτι τελείως... Edited Ιούνιος 23 , 2016 by AlexisPap
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 απ' έξω ήμουν και μάλιστα το σπασμένο ήταν αρκετά μέσα στην κλειδαρότρυπα που με τίποτα δεν μπορούσα να το προσεγγίσω! (υπάρχει όμως τρόπος-αλλά ποιος?)
Elounda Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 να βάλεις κόλλα στο ένα κομμάτι και να το βάλεις μέσα να στεγνώσει και να το τραβήξεις (λέμε και καμιά λαλακια)
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 όχι ρε σε Elounda υπάρχει πολύ απλός τρόπος!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα