yian Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 με την αδεια του Βασιλη να δωσω ενα στοιχειο... "μυλος" ειναι και "γυριζει" με 9σφαιρο ??
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 (edited) ένας άλλος μου έδωσε ακόμη ...καλύτερη ιδέα "και γιατί δεν έβαλες αντί για κατσαβίδι το ίδιο το απομεινάρι από το σπασμένο κλειδί" με λίγη επί πλέον προσοχή? και ο μπαγάσας .. είχε πολύ δίκαιο! Edited Ιούνιος 24 , 2016 by ΚΑΝΑ
beton Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2016 Το έπαθα και γω και κάλεσα κλειδαρά. Μου πήρε 15 ευρώ μαύρα και άνοιξε την πόρτα σε 2 δευτερόλεπτα με ένα χαρτόνι. Τον αφαλό τον αλλάξαμε μόνοι μας. Ποτέ ξανά κινέζικες κλειδαριές...
Elounda Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2016 Παρακαλώ να σβηστεί το παρών. Διαβάζουν και πιθανοί διαρρήκτες ...............
psycho Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2019 Καλά δεν το περίμενα ψαχνοντας στο google να βρω εδώ αυτό το θέμα . Φεύγοντας απ το γραφείο την Παρασκευή εμεινε το μισό κλειδί μέσα στην κλειδαριά. Το ξαναβάζω μέσα το υπόλοιπο κομμάτι άνοιγε και κλείδωνε. Προσπάθησα να το βγάλω με ένα αιχμηρό εργαλείο, τίποτα ....ήταν μέσα 3 χιλιοστά, αφού το έσπρωχνα πίσω με άλλο κλειδί. Τρείς μέρες μπαινόβγαινα έτσι, δοκίμασα ότι εργαλείο είχα, τίποτα. Ήθελε κάτι πολύ λεπτό αιχμηρό για να μπεί στα κενά της κλειδαριάς και να το τραβήξω. Σκέφτηκα ένα διαβητάκι που είχα απ τα φοιτητικά μου χρόνια με πολύ λεπτή και σκληρή μακριά βελόνα, σιγά σιγά το έβγαλα. Είπα αν δεν γίνει και μ΄αυτό τότε θα καλέσω κλειδαρά. Ουφ ...τον γλίτωσα ! 😌😌😌
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2019 (edited) Το θέμα το έβαλα για πλάκα! γιατί πραγματικά έπαθα πλάκα Συνήθως όταν στην προσπάθεια να ανοίξεις μια πόρτα, σπάει το κλειδί, απογοητεύεσαι. Ενώ τα πράγματα είναι τόσο απλά Εγώ ως αιχμηρό είχα βρει κάτι κατσαβιδάκια τύπου ωρολογοποιού και την άνοιξα άμεσα! Edited Νοέμβριος 27 , 2019 by ΚΑΝΑ
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2019 Επειδή το έπαθα κι εγώ πρόσφατα Επανέφερα (με το υπόλοιπο κλειδί) στην αρχική θέση (εισόδου-εξόδου κλειδιού), αφαίρεσα τον αφαλό και χτυπώντας τον (σε κατακόρυφη θέση) βγήκε σιγά-σιγά το σπασμένο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα