ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Τουλάχιστον στην περίπτωση μου για στελέχωση, η αμοιβή ήταν κατόπιν διαπραγμάτευσης και δεν υπάρχει κάποια ελάχιστη αμοιβή Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysa.xn Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Καλησπέρα, αναζητώ ΜΕΚ Β ηλεκτρολόγου/μηχανολόγου/πολιτικού μηχανικού (ενοικίαση). Κατά προτίμηση από Θεσσαλονίκη. Άν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει μήνυμα για λεπτομέρειες. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Χρύσα βάλε μια αγγελία στον ανάλογο χώρο του φόρουμ... Σε βλέπω έτοιμη για όλα όμως...μεκ και ΗΜ και ΠΜ. Εύγε. Εγώ το φοβάμαι πολύ αυτό το βήμα στελέχωσης...πολλά τα έξοδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 εαν καποιος διαθεσει το ΜΕΚ του σε εταιρια, πώς εξασφαλίζεται η χρονική διάρκεια της "ενοικιασης" ? Στη συμβαση που υπογραφουν, αναφερεται και η ελαχιστη χρονικη διαρκεια της "ενοικιασης" ? Μου φαινεται λιγο περιεργο, μια εταιρια να "νοικιασει" ενα πτυχιο και μετα απο 2-3 μηνες να τον "διωξει" απο την στελεχωση της εταιριας ή μια εταιρια να νοικιασει καποιο ΜΕΚ και μετα απο 2-3 μηνες ο μηχανικος να ζητησει να φυγει απο την στελεχωση της εταιριας. Δεν θα πρεπει να υπαρχει καποιου ειδους εξασφαλιση και για τις 2 πλευρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΟΥΤΣΕΛΟΥ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Καλημέρα! Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος περίπου σε τι πλαίσιο τιμών κινείται η ενοικίαση ΜΕΚ Δ τάξης Οικοδομικά, Υδραυλικά και Οδοποιίας και Γ Λιμενικά? Ετοιμάζομαι να μισθώσω το ΜΕΚ μου σε εταιρεία που θα μου πληρώνει το ΤΣΜΕΔΕ και θα μου δίνει κι ένα μικρό ποσό για το ΜΕΚ μου.. Δεν έχω ιδέα που έχουν φτάσει οι τιμές, αφού τόσον καιρό στελέχωνα την εταιρεία, που εργαζόμουν και ο μισθός μου ήταν συγκεκριμένος για εργασία και ΜΕΚ. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Γενικά μιλώντας (δεν απαντάω σε κανέναν), έχω παρατηρήσει ότι η πληρωμή του ΤΣΜΕΔΕ για μικρές βαθμίδες ΜΕΚ (Α ή και Β) είναι πλέον μεγάλη αμοιβή και δεν συμφωνείται πάντα. Ξέρω ΜΕΚ που μισθώνονται από 200€ το χρόνο για στελέχωση κι ΑΑΑΝ κάτσει δουλειά επιπλέον ποσοστό επί του έργου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konvas1996 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Καλησπέρα , ξέρετε ποιες ειναι οι αμοιβές για ΜΕΚ πτυχια ? Κυρίως για ΟΔΟ Γ ή Δ και ΥΔΡ Γ ή Δ . Καθαρά και μονο για 'ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ' . Αμα κάποιος συνάδελφος ξέρει και για διαφορετικές περιπτώσεις παρακαλώ να το αναφέρει . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 (edited) Θεωρώ σκόπιμο η όποια ενημέρωση του συναδέλφου να γίνει με pm. Επίσης υπάρχει ανάλογο θέμα εδώ κι εδώ κι εδώ. Ισως είναι σκόπιμο από τους διαχειριστές να μεταφερθεί το ερώτημα σε κάποιο από τα παραπάνω και να κλείσει το παρόν. Παρατήρηση: Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. ΕΠίσης Edited Ιούνιος 26 , 2016 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Το θέμα συγχωνεύθηκε με το παρόν από το #57 και κάτω. Ευχαριστούμε για την επισήμανση τον georgegaleos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 δεν νομίζω να είναι κακό να ακουστούν τιμές ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα