zio7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Λογικά είναι οι πρώτοι τυχεροί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamvro Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Είναι κάποιος που δεν πέρασε τις εξετάσεις για μόνιμος και είναι μέσα στην λίστα; Να μας το πει για να δούμε με ποια λογική γίνονται οι πληρωμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
themoiko Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Καλημέρα, Χωρίς να έχω περάσει τις εξετάσεις για μόνιμος και με πλήρη χαρτιά είμαι στη λίστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Ωχ Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ;;; Και αν κάποιος δε θέλει να δώσει καν εξετάσεις ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
themoiko Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Απ'όσο ξέρω με αυτά που ισχύουν μέχρι τώρα οι εξετάσεις είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Σε περίπτωση που κάποιος δεν τις περάσει με επιτυχία εντός του προβλεπόμενου διαστήματος υπάρχει υποχρέωση επιστροφής της επιδότησης εντοκα... Τώρα το τι θα γίνει τελικά με τις εξετάσεις άγνωστον, η καταληκτική ημερομηνία όμως είναι μέχρι τέλος Ιουνίου αν δεν κάνω λάθος χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποια παράταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Τι εννοούμε ακριβώς έντοκα ; Δηλαδή θα μου βάλουν τόκους από το 2013 που έκανα την αίτηση και προεγκρίθηκε ή από τη μέρα που θα μου τα δώσουν ;;; Ούτε και ξέρω εν τω μεταξύ τι λογαριασμό έχω δώσει, θα πέσει το γέλιο της αρκούδας Ε ρε γλέντια Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Χωρίς να έχω περάσει τις εξετάσεις για μόνιμος και με πλήρη χαρτιά είμαι στη λίστα. Τι βαθμολογία είχες αν επιτρέπεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannat Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 (edited) Eγω βλεπω το όνομα μου.. Δεν ειμαι μονιμη. Ειχα παει τα χαρτια μου την πρωτη μερα περσυ το Μαιο που μας τα ζητησανε επι τοπου στhn YΠΑΠΕΝ. Τον Δεκεμβριο με ειχαν παρει τηλεφψνο να τους παω κατι που ελειπε.. Αυτα υ.γ Μεχρι τωρα δεν πιστωθηκε τιποτα :mrgreen: Γουστο θα χει να αρχισουν να ζηταν ενημερωτητες και τετοια κολοκυθια για το τετρακοσαρι....Κανενας δεν θα παει να το παρει Edited Ιούνιος 27 , 2016 by ioannat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostantispa Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Είμαι και μόνιμος και έχω κάνει σωστά τα χαρτιά μου και δεν είμαι μέσα. Είχα επικοινωνησει και προ 15θημέρου με τον φορέα και έκανε επιτόπου έλεγχο με το ΑΦΜ μου αν όλα τα χαρτιά είναι σωστά και μου είχε πει ότι είναι θέμα χρόνου. Φαντάζομαι μέχρι τέλος καλοκαιριού θα μπουν. Σε ποιόν αριθμό τηλεφώνου πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Αν καποιος αποφάσισε πλέον μα μην ασχοληθεί, υπαρχει περιπτωση να μην τα λάβει ώστε να χρεωθεί και έντοκα (λεμε τωρα) και απο την αλλη να πανε σε καποιον αλλο που ειχε κοπεί πριν; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα