nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Παιδιά υπομονή πιστεύω θα βγούνε πολλές εντολές πληρωμής. Ας περιμένουμε.
dimidomo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 άντε να δούμε, ούτε εγώ είμαι μέσα.
andkour Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Από τον λογαριασμό μου(στο buildingcert) πατώντας το πεδίο:"Δείτε την αίτηση ενίσχυσης ενεργειακού επιθεωρητή" μου βγάζει :"η αίτηση σας εγκρίθηκε" αλλά δεν είμαι στην λίστα. Εχει τύχει σε κάποιον συνάδελφο?
civilpablo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Είχα τηλεφωνήσει πριν μήνες, μου χαν πει ότι κάνουν ελέγχους. Σιγά τον έλεγχο που απαιτείται. Πιστεύω ότι τα βγάζουν σιγά σιγά γιατί δεν είναι διαθέσιμα τα κεφάλαια στο σύνολο τους. Τώρα σχετικά με τις εξετάσεις, μου φαίνεται δύσκολα να δίνουν λεφτά και μετά να τα πάρουν πίσω. Με ποιο τρόπο και που θα τα βρουν να μας τα πάρουν; Ίσως είναι προάγγελος της κατάργησης των εξετάσεων η εκταμίευση των χρημάτων. υ.γ. Για στατιστικούς λόγους αναφέρω ότι έχω εγκριθεί και εγώ να λάβω επιδότηση, δεν είμαι στη λίστα που βγήκε χθες, δεν έχω δώσει εξετάσεις.
vagiotis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Οι εξετάσεις δεν παίζουν ρόλο, ούτε εγώ έχω δώσει και είμαι στα ονόματα που βγήκαν. Εφόσον αναφέρεται στην αίτηση ότι έχει εγκριθεί, προφανώς είσαι στους δικαιούχους. Απλά, μάλλον δε βγάλαν όλα τα ονόματα μαζί.
spiros198 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 (edited) Ούτε εγώ είμαι μέσα και είχα κάνει τα χαρτιά μου σωστά με επιβεβαίωση με ημερομηνία αίτησης 25/09/2013.Μπορείτε( αυτοί που εγκρίθηκαν) να βάλετε ημερομηνία αίτησης, για να δούμε με ποιον τρόπο γίνεται η επιλογή.Ευχαριστώ. Edited Ιούνιος 28 , 2016 by spiros198
vagiotis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Εγώ έχω ημερομηνία 20/09/2013 με Α/Α 457.
ioannat Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Ο υπευθυνος που ασχολειται με τις online πληρωμες των ενισχυσεων των ενεργειακων λειπει μερες με αδεια και γυρναει την Δευτερα... 1
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 ... με τον γνωστο συμβουλο Καρανίκα. 1
alej Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Καμία ενημέρωση για το πότε θα κατατεθούν τα χρήματα έχουμε;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα