AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 To θέμα είναι, αν καταργηθούν (που θα καταργηθούν όπως φαίνεται) οι εξετάσεις, με τις επιδοτήσεις τι γίνεται ; Και αν κάποιος δεν ασκεί πλέον το επάγγελμα (κοινώς έχει κλειστά βιβλία) ;
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Οποίος πήρε πήρε μάλλον Sent from my iPhone using Tapatalk
nzerman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Πήρε κάνει κανείς χρήματα; Εγώ είμαι στη λίστα αλλά καμία κατάθεση προς το παρόν. Sent from my iPhone using Tapatalk
anpap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2016 και εγώ είμαι στη λίστα και τίποτα ακόμη...
ioannat Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Mπορει να ναι κι αληθεια..... Εμαθα οτι εκλεισαν τις διορθωσεις που επρεπε να γινουν και αυριο κατεβαινουν οι καταλογοι στην τραπεζα της Ελλαδας η οποια ΄παιζει' να κανει τις καταθέσεις και αυθημερον!! Ακουω στοιχήμτα :mrgreen:
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Δεν περιμένω τίποτα Δεν ελπίζω τίποτα Κοιμάμαι ήσυχος (το άλλαξα λίγο....) 1
gamvro Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 ............... και αυριο κατεβαινουν οι καταλογοι στην τραπεζα της Ελλαδας η οποια ΄παιζει' να κανει τις καταθέσεις και αυθημερον!! Ακουω στοιχήμτα :mrgreen: Αν το αυθημερόν είναι σαν την παρακάτω ανακοίνωση που βγήκε 21/4 για να πει ότι όλα θα πληρωθούν στις 15/4, τότε ναι το κέρδισες το στοίχημα!!!!! 21/4/2016: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «Καταβολή ενίσχυσης στους δικαιούχους του προγράμματος για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή» Αναφορικά με το πρόγραμμα «Ενίσχυση δικαιούχων για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή», διευκρινίζεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας πρόκειται άμεσα να ενεργοποιήσουν τη διαδικασία προκειμένου να ξεκινήσει η καταβολή της ενίσχυσης στους δικαιούχους του προγράμματος μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2016. 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Ούτε μια στο εκατομμύριο πάω και στοίχημα Sent from my iPhone using Tapatalk
Vasilis Mandrakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Καλημέρα παιδιά ,θέλω απλώς να ενημερώσω οτι τα χρήματα της ενίσχυσης μπήκανε στο λογαριασμό μου! 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα