ssouanis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 Θα υπάρξουν και μελλοντικές λίστες. Όταν εξασφαλισθεί το κονδύλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Άλλη μια τριετία δηλαδή Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosv Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Ψάξτε τους λογαριασμούς σας, νομίζω πιστώθηκε η δεύτερη παρτίδα επιδοτήσεων ενεργειακών!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Μπήκαν λέμε!!!! Μόλις τσέκαρα 400€ καλοφάγωτα να είναι. Το βράδυ ανοίγω μπουκαλάκι Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusta80 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 Εμενα γιατι μου πιστωσαν 125, ενω ειχα εγκριθει για 400? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μουστάκας Β. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2016 και εγω πήγα ταμείο!!!!! για ολοκληρο το ποσο που ειχα υποβάλλει δικαιολογητικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAPKI Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 Και εγώ ταμείο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
civilpablo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 Μπήκαν! Κάτι μας ετοιμάζουν αυτοί! Είχα εγκριθεί αλλά δεν ήμουν σε κάποια λίστα, όπως οι πρώτοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
micha.ni Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 Εσείς που πληρωθήκατε, είσαστε ενεργοί ενεργιακοί επιθεωρητές; Ρωτάω γιατί εγώ τους τελευταίους 2,5 μήνες δεν είμαι. Έχει σημασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 Δεν είμαι, μπήκαν στο λογαριασμό μου, δεν τ' ακουμπάω. για την ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα