Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 το εισπράττουν κανονικότατα πάντως
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 ΕΝΑΣ δεν βρεθηκε να τους ριξει κανενα καντηλι??
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 ο μόνος που ασχολείται με το θέμα στην Αγία Παρασκευή είμαι εγώ, όλοι οι υπόλοιποι πληρώνουν το 3% χωρίς ενδοιασμούς
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 (edited) και καλοπληρωτάδες, ο άλλος ενώ πήραμε παράταση στο Α' 2016 του ΤΣΜΕΔΕ ήθελε σώνει και ντε να το πληρώσει από τώρα Edited Ιούλιος 28 , 2016 by Roy_Hobbs 1
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 και καλοπληρωτάδες, ο άλλος ενώ πήραμε παράταση στο Α' 2016 του ΤΣΜΕΔΕ ήθελε σώνει και ντε να το πληρώσει από τώρα Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Άμα μπορούσε να το πληρώσει καλά έκανε και το πλήρωσε. Δε θα μπει κανένας τροχονόμος στον σχεδιασμό κάποιου. Το θέμα με το 3% δείχνει όπως λέει και ο terry πόσο ζώα είμαστε ως κλάδος. 1
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 (edited) καθόλου καλά δεν έκανε αν θες τη γνώμη μου. Όταν πασχίζουμε σαν κλάδος να πετύχουμε μείωση εισφορών με το αληθινό επιχείρημα της οικονομικής εξαθλίωσης, αν κάποιοι προτρέχουν να εξοφλούν δίνουν λάθος σήμα στους αρμοδίους. Ακόμα και αν κάποιος έχει να πληρώσει δε θα πρέπει να το κάνει (τρεις μήνες πριν την προθεσμία) σαν την ελάχιστη αλληλεγγύη προς τους υπολοίπους που πραγματικά δεν έχουν. Edited Ιούλιος 28 , 2016 by Roy_Hobbs 2 1
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 έχεις και τη δεύτερη σελίδα συνάδελφε? ο Περισσός ζητάει ΕΜΠ 1%
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Μπράβο συνάδελφε. Και εδώ το link. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα