dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2018 Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertaghon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2018 παιδιά δλδ περιμένουμε? έχω 3 φάκελους αυθαιρέτων που κλείνω αυτες τις μέρες και έχω ανεβάσει τα έγγραφα πως καταργήθηκε.. να μην οριστικοποιήσω απ΄'οτι καταλαβαίνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2018 Δεν περιμένουμε καθόλου, ΤΣΜΕΔΕ, ΤΕΕ, ΕΜΠ μηδέν. Στο πρόγραμμα αμοιβών αφού έχεις περάσει σε ενδιάμεση υποβολή δεν έχεις κανένα λόγο να οριστικοποιήσεις. Φαίνεται η συμφωνηθείσα, η οποία καταχωρήθηκε και στο σύστημα του ν. 4178/4495. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 καλησπέρα, με το ΕΜΠ του ιδιοκτήτη 0,5 ο/οο (0,5 τοις χιλίοις) για άδειες δόμησης τι γίνεται? αν θυμάμαι καλά οι ΥΔΟΜ δέχονταν την κατάργηση του ΤΣΜΕΔΕ (ιδιοκτήτη) 1ο/οο αλλά όχι του ΕΜΠ ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 (edited) Καλησπέρα, δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσω στο ερώτημά σου όπως το θέτεις από την πλευρά συμμόρφωσης των ΥΔΟΜ. Στην ΥΠΕΝ_3116_19-1-2018 αναφέρει τις απαιτούμενες εισφορές ιδιοκτήτη. Το ΕΜΠ δεν είναι ή ανήκει σε καμία από αυτές. ΥΠΕΝ_3116_19-1-2018_Κατάρηση ΕΜΠ κλπ.pdf Edited Σεπτέμβριος 23 , 2018 by georgegaleos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 (edited) τις καλησπέρες μου George, δεν έχεις άδικο δεν αναφέρει το ΕΜΠ. Αν θυμάμαι καλά πάντως κάποια ΥΔΟΜ πατούσε πάνω στο ότι η εγκύκλιος αυτή διευκρινίζει τη μη απαίτηση του ΕΜΠ αμοιβής Μηχανικού (1%) αλλά δε διευκρινίζει τη μη απαίτηση του ΕΜΠ επί του προϋπολογισμού έργου (0,5 ο/οο). Θα δω τι έχω να ακούσω πάλι και θα ενημερώσω Edited Σεπτέμβριος 23 , 2018 by Roy_Hobbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Ουφ έχω κουραστεί να προσπαθούμε να αποδείξουμε ξανά και ξανά τα αυτονόητα. Η κράτηση υπερ ΕΜΠ οριζόταν ως το ήμισυ της κράτησης υπέρ ΤΣΜΕΔΕ. Εφόσον καταργήθηκε το ΤΣΜΕΔΕ καταργείται αυτόματα και το ΕΜΠ. Δε θα μάθουμε τώρα πολλαπλασιασμο. 0 x οτιδήποτε = 0. Και ευτυχώς πλέον υπάρχει και έγγραφο20180119 ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΜΠ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 (edited) thanks για την απάντηση, εγώ συμφωνώ και έχω ρίξει άπειρους σχετικούς τσακωμούς στις ΥΔΟΜ! απλά να διευκρινίσω ότι μιλούσα για το 0,5 ο/οο επί του προϋπολογισμού (ΕΜΠ ιδιοκτήτη), όχι για το 1% επί της αμοιβής (ΕΜΠ Μηχανικού) που λέει το έγγραφο. Και αυτό βέβαια ως το ήμισυ του ΤΣΜΕΔΕ ιδιοκτήτη λογικά θα ορίζεται, προετοιμάζομαι απλά για έναν ακόμα ΥΔΟΜ τσακωμό. Edited Σεπτέμβριος 24 , 2018 by Roy_Hobbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Καλή τύχη! Κι έγω το έχω κάνει ήδη ουκ ολίγες φορές δυστυχώς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athchris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 (edited) Τι κάνω αν χρωστάω ακόμα το ΤΣΜΕΔΕ σε δήλωση του ν. 4178/2013. Το πληρώνω η το αφήνω και ανεβάσω το νομό,που λέει έχει καταργηθεί ; Edited Αύγουστος 30 , 2019 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα