GPER Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Θα μπορούσε κάποιος να με πληροφορήσει τι αποτελεί τεκμήριο διαβίωσης από το οικονομικό έτος 1990 και εντεύθεν. Υπήρχαν - ίσχυαν όλες τις χρονιές ? Αυτοκίνητο 1000 κ.ε ή 1600 κ.ε.. τι τεκμήριο είχε (αν είχε) ? Υπήρχε τεκμήριο για τον άγαμο και τον έγγαμο ? Όπως γίνεται κατανοητό θέλω να κάνω ανάλωση από την αρχή της επαγγελματικής μου καριέρας μέχρι σήμερα, αλλά δε γνωρίζω τα τεκμήρια (που ίσχυαν - αν ίσχυαν). Έχω όλα τα στοιχεία (Ε1- εκκαθαριστικές) αλλά χωρίς συμπλήρωση π.χ. της αξίας του αυτοκινήτου. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
dim salo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 μπορεί να σε βοηθήσει το επισυναπτόμενο αρχείο ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ__1995___2014-1.pdf 1
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 (edited) Δες και τα παρακάτω είναι περίπου το αρχείο σε πίνακες. 1.ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ.rar 2.ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΑ.rar ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.rar ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΠΟΣΑ.rar ΔΑΝΕΙΑ.rar ΔΙΔΑΚΤΡΑ.rar akinita_200_tetragonika.rar analosi_apo_metafora.rar ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ.rar Πίνακας Αναλωσης Κεφαλαίου.xlsx Edited Ιούνιος 28 , 2016 by georgegaleos 1
GPER Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Ευχαριστώ πολύ αμφότερους τους συναδέλφους
Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2016 GPER πήγαινε καλύτερα σε έναν λογιστή γιατί δεν θα βγάλεις άκρη. Υπάρχουν κάποιες χρονιές για τις οποίες εφαρμόζονται ορισμένα είδη τεκμηρίων και κάποιες άλλες που δεν εφαρμόζονται. Υπάρχουν όρια για τα τετραγωνικά του ακινήτου πάνω από τα οποία εφαρμόζονται τεκμήρια σε ορισμένες πάλι χρονιές. Εσύ μάλιστα θες εφαρμογή από το 1990 άρα πρέπει να ανατρέξεις σε φορολογική νομοθεσία πολλών ετών πριν. Επειδή αν πραγματοποιήσεις ανάλωση κεφαλαίου αυξάνεις σε μεγάλο βαθμό την πιθανότητα να σου κάνουν έλεγχο, καλύτερα να πας σε λογιστή.
GPER Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2016 Ευχαριστώ πολύ. Έχω ήδη πάει σε λογιστή, αλλά μια βοήθεια και ένας έλεγχος από την υπάρχουσα εμπειρία συναδέλφων πάντα είναι θεμιτός
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα