Arche Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2016 άκουσα σε συζήτηση πρόσφατα οτι "ενημερώθηκε" ο ΝΟΚ (2012). Ισως όμως να μην αληθεύει. Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως σαν σημαντικό βοήθημα, τον "ΝΟΚ με τις Τεχνικές Οδηγίες μαζί", που νομίζω ο Manolis Gon, έχει ανεβάσει στα downloads. Ρωτάω, ισχύει κάτι νεότερο ή ισχύει ο ΝΟΚ, με τις τεχνικές οδηγίες που γνωρίζουμε από 2012? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2016 δες αυτό του αξιόλογου συν/φου kan62 http://www.michanikos.gr/files/file/675-%CE%9D%CE%9F%CE%9A-v6-%CE%A4%CE%B5%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CE%BD/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 Ευχαριστώ! Είσαι κορυφαίος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 Ευχαριστώ! Είσαι κορυφαίος! Άλλος είναι κορυφαίος (ο kan62) και όχι εγώ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα