MYLOPOTAMOS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2016 Καλημέρα σας Βρίσκομαι σε μια πολυκατοικία 4 ορόφων εκ τον οποίων δουλεύουν μόνο οι τρεις. Έχουν ένα ρολόι παλιά η πολυκατοικία...Τον ηλιακό το έχουν μόνο συνδεδεμένο στον 3 όροφο. Πρέπει να τον κατεβάσω στον δεύτερο και πρώτο που έχουν ήδη και αυτοί θερμοσίφωνα στο πατάρι... Καταρχάς κατεβάζω μόνο ζεστό 2ο και 1ο αφού είναι κοινό το ρολόι... Τώρα όμως πρέπει να βάλω οπωσδήποτε τριόδι βάνα Η' αλλιώς θα έχουν χλιαρό νερό χειμώνα-καλοκαίρι αν το συνδέσω με ταφ στην παροχή του ζεστού.... σκέφτηκα και κάτι άλλο αν συνδέσω το ζεστό του ηλιακού που κατεβαίνει από την ταράτσα στην παροχή κρύου στο θερμοσίφωνα του παταριού τουλάχιστον δεν θα έχει χλιαρό νερό τον χειμώνα...
aithilenio Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2016 Μπερδεμένα λίγο τα πράγματα μάστορα..... Εγώ αν ήμουν στην θέση σου και άκουγα πολυκατοικία με 3 διαμερίσματα με κοινό ρολόι και έναν ηλιακό θα την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.....
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 Κάθε φορά που θα τυχαίνει να κάνουν μπάνιο δύο μαζί, θα σε βρίζει ο ένας που θα μένει με τις σαπουνάδες (αυτός που θα είναι στον πιό πάνω όροφο).
MYLOPOTAMOS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Το ξέρω παιδιά πριν λίγο έμαθα ότι ο 3ος (ιδιοκτήτης πολυκατοικιας)ανάβει ρεύμα στο ηλιακό όποτε τον επησα οτι το χειμώνα θα πληρώνεις ρεύμα για να κάνουν οι ενικοί μπανιο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα