STEL106 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 (edited) καλημερα σας δεν ανοίγω νεο θεμα ηθελα να κάνω μια ερώτηση οσο αφορά την ίδια υπεύθυνη δήλωση για το ότι '' λειτουργούν καλώς τα μέτρα ενεργητικής πυροπροστασίας'' εαν μπορεί να συμπληρωθεί απο κάποιον μηχανολόγο μηχανικό που δεν είναι μέλος του τεε η τσεμεδε επειδή κολλάει ένσημα ΙΚΑ ΥΓ δεν είναι η αρχική μελέτη αλλά η επαναληπτική για την ανανέωση του πιστοποιητικου Edited Ιούλιος 19 , 2016 by hkamp
STEL106 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 πηγα στην πυροσβεστική μου ειπαν μόνο μέλος ΤΕΕ μπορεί να την υπογράψει την ΥΔ ισχυει η εχει αλλαξει κατι? την συμπλήρωσα εγω για την εταιρία που δουλεύω αλλά επειδή εχω ΙΚΑ δεν μπορώ να κοψω τιμολόγιο κλπ και δεν είμαι μέλος ΤΕΕ αν αποκλειστικά έχουν δικαίωμα μόνο αυτοι
Panagiotis_H Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Τις Υ.Δ. τις υπογράφει κάθε αρμόδιος τεχνικός επιστήμονας που διαθέτει από το Νόμο αυτήν την ιδιότητα. Επομένως σαν μηχανικός μπορείς να υπογράψεις τις αντίστοιχες Υ.Δ. άσχετα από αν είσαι μέλος ΤΕΕ ή ΕΕΤΕΜ ή οτιδήποτε άλλο ή είσαι με ΙΚΑ ή ΤΕΒΕ κλπ Αρκεί να ασκείς κατά το Νόμο το επάγγελμα του Μηχανικού.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα