Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 (edited) Καταργήθηκε το 6 τοις χιλιοις και αλλες κρατησεις του ΤΣΜΕΔΕ? Για να δουμε ποσο καιρο θα παρει μεχρι να το αποδεχθουν οι Φορεις http://www2.pesede.gr/sites/default/files/upload/2016_07_25_egkyklios_gia_kratiseis.pdf Edited Ιούλιος 26 , 2016 by Paul_Mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 (edited) Η κρατηση 6 τοις χιλιοις επρεπε να καταργηθει απο το 2010 .Και τουτο γιατι αυτη η κρατηση γινοταν για να αποδοθει στους Μηχανικους του Δημοσιου σαν επιδομα.Το επιδομα αυτο καταργηθηκε το 2010 ομως η κρατηση παρεμεινε!!!! (άρθρο 27 παρ. 34 Ν.2166/93). Edited Ιούλιος 26 , 2016 by KF Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikepaltri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2016 Το 6 τοις χιλίοις καταργήθηκε για τις συμβάσεις που δημοπρατούνται μετά την έναρξη ισχύος του Ν 4393/2016 ή για όλες τις συμβάσεις? Γνωρίζει κάποιος τεκμηριωμένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pigasos. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 Ακριβώς αυτό που ανέφερε ο συνάδελφος mikepaltri μου είπαν και εμένα πρίν λίγες μέρες σε οικονομική υπηρεσία δήμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pigasos. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 Τον φόρο εργολάβων (3%) τον κρατάνε την στιγμή της πληρωμής και τον αποδίδουν αυτοί. Ισχύει παντού αυτό? Το χαρτόσημο & ΟΓΑ 2,4% το αποδίδουμε εμείς ή και αυτό το κρατάνε την ώρα της πληρωμής? Μου έδωσαν κρατήσεις να τους πάω αλλά διαπίστωσα οτι δεν αναφερόταν καπου μέσα...και φοβαμαι μηπως το ξέχασε και καθυστερ'ησει ολη η διαδικασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimidomo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2016 Νομίζω πως πλέων '' τον '' κρατάνε αυτοί. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι έγινε από... - Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Από Δήμο - Από υποκαστάστημα ΙΚΑ Τώρα όσον αφορά το χαρτόσημο & ΟΓΑ 2,4% δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ότι τον πληρώνεις εσύ. Όταν μιλάτε για το 6 τοις χιλίοις αναφέρεστε στην Εννιαία Ανεξάρτητη αρχή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikepaltri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Στην παλιά κράτηση υπέρ ΤΣΜΕΔΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Το 0,2% ΤΣΜΕΔΕ καταργηθηκε μαζι με τις υπόλοιπες κρατήσεις ΤΣΜΕΔΕ ή σας το ζητανε ακομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIGIO Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Το 0,2% υπέρ ΤΣΜΕΔΕ καταργήθηκε. Δεν το ζητάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2016 Το 0,2% υπέρ ΤΣΜΕΔΕ καταργήθηκε. Δεν το ζητάνε. με ποιά ακριβώς διάταξη καταργήθηκε, διότι μου το ζητήσανε! Σε σημείωμα του Νομικού Συμβούλου της ΠΕΣΕΔΕ γράφει: β. κράτηση 2‰ που βαρύνει μόνο τους εργολήπτες που υπάγονται στην ασφάλιση του ΤΣΜΕΔΕ καθώς και τις εργοληπτικές εταιρίες κάθε μορφής (άρθρο 12 Ν. 915/1979, άρθρο 34 παρ. 3 Ν. 2238/1994), ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ (παρ.6.α. του άρθρου δεύτερου του Ν.4393/2016) διαβάζοντας όμως το άρθρο 12 Ν.915/1979 για να δω τι ακριβώς καταργήθηκε, εκεί αναφέρεται σε κράτηση 2% υπερ ΤΣΜΕΔΕ και όχι 0,2% Πώς το 2% έγινε 0,2% ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα