vasilllis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2017 παρε κατι σε huawei τοτε.Ξεκινανε απο 140€ το (p8lite). Link to comment Share on other sites More sharing options...
klonfike Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Redmi 5α μεγάλη επιλογή μου να σας συμβουλεύσει. Εδώ είναι τα specs - https://www.deviceranking.gr/phone/10003/xiaomi-redmi-5a Link to comment Share on other sites More sharing options...
giamach Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 On 30/12/2017 at 9:34 ΜΜ, vasilimertzani said: παρε κατι σε huawei τοτε.Ξεκινανε απο 140€ το (p8lite). Σωστος εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
globican Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2019 Σας συμβουλεύω να πάρετε nubia Z20 ....κομψό και ισχυρό smartphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis T. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2020 Καλημέρα, υπάρχουν γνώμες για Huawei P30 Lite και Xiaomi Redmi Note 8T ή για κάποιο παρεμφερές? Ψάχνω κάτι σ' αυτό το εύρος τιμών (150-180) για κλασσική χρήση - κλήσεις, e-mail, μουσική (όχι gaming κ.λπ.). Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα