vovos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Και πάλι λέει αναμένεται όμως... Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
freecat Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Με οτι αυτο σημαινει για το βλαμμενο το συστημα το οποιο σερνεταιιιιιιι... εγω μολις διαπιστωσα μιξη στοιχειων μεταξύ δυο δηλώσεων σε οριστική υπαγωγη!(κλειδωμενα κελια) το συστημα ειναι πλεον αναξιοπιστο και αρχισε τα χαζα του συστηματος των αμοιβων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Βγες και ξαναμπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freecat Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Βγες και ξαναμπες... το εκανα. ειναι μονιμη η ζημια. αιτημα για επιστροφή σε υπαγωγη και βλέπουμε. απαραδεκτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basgoud Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Συνάδελφε ελευθερόγατε αν χρησιμοποίησες τα φίλτρα για την εύρεση δηλώσεων και μετά έκανες επεξεργασία στοιχείων την πάτησες όπως κι εγώ παλιότερα. Δηλαδή δεν κάνουμε επεξεργασία χρησιμοποιώντας τα φίλτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Ο Γρυλλακης τι γνωμη εχει για ολ'αυτα? Αυτο μετραει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Εμένα χθες, όπως πήγαινα να αλλάξω σελίδα στην λίστα δηλώσεων (να πάω από την 1-10 στην 11-20) με έβαζε στην λίστα των δηλώσεων 4014 με αποτέλεσμα να είναι όλα κλειδωμένα. Αρχικά με βάρεσε εγκεφαλικό, αλλά μετά διαπίστωσα πως είχα βρεθεί στις δηλώσεις του 4014 αντί του 4178 οπότε ηρέμησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 με έβαζε στην λίστα των δηλώσεων 4014 Αυτο το κανει συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Την καλημέρα σε όλους τους λεβέντες ......κι αναμένοντες τα σπουδαία! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freecat Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Συνάδελφε ελευθερόγατε αν χρησιμοποίησες τα φίλτρα για την εύρεση δηλώσεων και μετά έκανες επεξεργασία στοιχείων την πάτησες όπως κι εγώ παλιότερα. Δηλαδή δεν κάνουμε επεξεργασία χρησιμοποιώντας τα φίλτρα. να βγουν τα φιλτρα τοτε. το ζητημα ειναι αν μπορω να διορθωσω τις δηλωσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts