Elounda Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 (edited) Σωστός ο Terry.Εδώ απαντάει η ΔΑΟΚΑ σε ερώγτημα Πολεδομίας μέσω ΑΠΔ και απαντάει λάθος (παραπέμπει σε εγκύκλιο που έχει καταργηθεί τι να λέμε τώρα Edited Ιούλιος 19 , 2017 by Elounda
da-mi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 (edited) - Κάποτε για τα τουριστικά καταλύματα έπρεπε να έχουμε έγκριση μελέτης από τον ΕΟΤ και μετά να υποβάλλουμε αίτηση για οικοδομική άδεια. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ. -Μέχρι το 2010 οι νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων περνούσαν από τις πολεοδομίες. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ. -Μέχρι το 2012 οι έλεγχοι για ηλεκτροδοτήσεις νέων κατασκευών γινόταν από τις πολεοδομίες. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ. Μήπως συνάδελφοι έχουμε ήδη περάσει στη νέα εποχή και δεν το καταλάβαμε? Εμένα προσωπικά δε θα με πείραζε καθόλου να πλήρωνα και έναν και δύο συναδέλφους ιδιώτες ελεγκτές αδειών δόμησης και να έκανα τη δουλειά μου άμεσα από το να περιμένω χρόνια για την έκδοση μιας άδειας δόμησης... Edited Ιούλιος 19 , 2017 by da-mi
vovos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Ε τοτε να γραψουμε εμεις τον ΣΟΚ : σουπερ οικοδομικος κανονισμος Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Guest Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Ας καταργήσουν τις πολεοδομίες και το νοκ για αρχή...
vovos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Τις τεχνικες οδηγιες του νοκ να καταργησουν Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Συνάδελφοι, να παραμείνουμε εντός θέματος που είναι το νέο σχέδιο νόμου για τα αυθαίρετα.
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 (edited) Το βασικο ειναι η παραταση. Ειναι γελοιο ολο αυτο, να περιμενουμε την τελευταια μερα για παραταση. ΥΓ. Συναδελφος που ασχολειται με το κεντρικο ΤΕΕ, μου ειπε οτι το ΤΕΕ δεν εχει παρει φραγκο απο το ανταποδοτικο τελος και δεν εχει λεφτα για αναβαθμιση των σερβερ του. Γι' αυτο και σερνεται η πλατφορμα Edited Ιούλιος 19 , 2017 by terry 1
GriGaS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Ειναι γελοιο ολο αυτο, να περιμενουμε την τελευταια μερα για παραταση. E αυτή τη φορά που η παράταση λήγει Κυριακή θα την δώσουν 2 ημέρες πριν μιας και είναι large...
Recommended Posts