ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 ........ λεει μπαρουφες. Ο συνάδελφος ναι, ο υπουργός όμως;;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 μπαρούφα ή μη, ενημερώσεις από διαρροές (στο τέλος θα φωνάξουμε υδραυλικούς) κι άλλα φαιδρά.... Εγώ ένα ξέρω... ο 4178/13 λήγει στις 08/02/2017. (έτσι γράφουν τα χαρτιά) Σήμερα είναι 06/02/2016 βράδιασε κι ολας.... και γραπτή απόφαση για παράταση ή μη τίποτα..... Πόσο ξευτίλα κράτος είμαστε πια.... ακόμα κι αύριο να βγει το χαρτί ή το πιο πιθανό μεθαύριο ... που θα βγει, η ξευτίλα παραμένει και είναι διαχρονική και διακομματική... όλοι το έκαναν και συνεχίζουν να το κάνουν σαν να είναι αυτό το φυσιολογικό. Όχι δεν είναι…. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elounda Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 (edited) μπαρούφα ή μη, ενημερώσεις από διαρροές (στο τέλος θα φωνάξουμε υδραυλικούς) κι άλλα φαιδρά.... Εγώ ένα ξέρω... ο 4178/13 λήγει στις 08/02/2017. (έτσι γράφουν τα χαρτιά) Σήμερα είναι 06/02/2016 βράδιασε κι ολας.... και γραπτή απόφαση για παράταση ή μη τίποτα..... Πόσο ξευτίλα κράτος είμαστε πια.... ακόμα κι αύριο να βγει το χαρτί ή το πιο πιθανό μεθαύριο ... που θα βγει, η ξευτίλα παραμένει και είναι διαχρονική και διακομματική... όλοι το έκαναν και συνεχίζουν να το κάνουν σαν να είναι αυτό το φυσιολογικό. Όχι δεν είναι…. χεχεχε μην τους δίνεις άλλοθι και καλά 1 χρόνο πρίν την λήξη λές οτι είμαστε δαίμων τυπογραφείου κτύπησε! κατά τα άλλα +1 Edited Φεβρουάριος 6 , 2017 by Elounda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 σωστά.... (το αφήνω ως έχει για την ιστορία) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 .............. σαν να είναι αυτό το φυσιολογικό. Όχι δεν είναι…. Προφανώς και δεν είναι για κάθε "φυσιολογικό" άνθρωπο!!!! Οι "φυσιολογικοί" άνθρωποι πράττουν φυσιολογικώς, κάνουν δηλαδή, φυσιολογικά "πράγματα"! Οι "άλλοι" ....άστα να πάνε...! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elounda Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Να ρωτήσω κάτι.Σαν φόρουμε με την δυναμική που έχει πραγματικά δεν μπορεί να γίνει μια συνέντευξη στον υπουργό-να μαζευτούν κάποιες ερωτήσεις (δόξα το θεό χιλιάδεεεεςςς) και να απαντήσει, καθαρά από μηχανικών πλευρά και όχι ΠΟΜΙΔΑ οχι ΕΡΤ οχι Δενξέρω εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpol Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Καλημερα σε ολο το forum. Εχουμε κανενα νεοτερο οσο αφορα την παραταση κ αν θα δοθει τελικα για τον Ν.4178? Η υπαρχει περιπτωση να μη δοθει παράταση μεχρι να ισχυσει ο καινουριος που ειναι κ το πιθανοτερο γιατι βαρια μεχρι χθες θα ανακοινωναν την παραταση αν ηταν να δοθει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elounda Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Κάτσε να μην δώσουν και θα γελάει πάλι κόσμος ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpol Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Το πιθανοτερο αυτο ειναι . Αν ηταν να την βγαλουν θα την ειχαν βγαλει ηδη, εκτος και αν ξεχασαν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Απαιτείται απλή υπουργική απόφαση , οπότε βγαίνει άμεσα . Βασικά μάλλον δεν ξέρουν πόση παράταση να δώσουν .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts