ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Θα πέσει μεγάλο γέλιο αν περάσει..... Μιλάμε για πολύ μεγάλη αναστάτωση στα χωριουδάκια..... Κι αν συνδυαστεί και με την ηλεκτρονική ταυτότητα "....φέξε μου και γλίστρησα"!
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 πιριμινι λιγου.... εχω κι αλλες ερωτησεις... - ποιος μετραει απο πού αρχιζει η θαλασσα? -αμα υπαρχει γκρεμος 400 μ. υψος, αυτο θεωρειται "απόσταση"? -αμα ενα σπίτι πεσει "μισο" απο δω και μισο απο κει στα 2000 μ. πόσα ΦΚ θα κανουμε?? επίσης.... [μου τελειωσαν οι ερωτησεις...] :-)
Elounda Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Πειράματα νομίζω κάνουν.Δηλαδη πραγματικά εδώ μέσα υπάρχουν αξιόλογες απόψεις και διαπιστώνεται σύγκλιση με άτομα ,αυτοί είναι τόσο εκτός πραγματικότητας δεν μπορώ να το πιστέψω ,ποιος τους συμβουλεύει ποιες είναι οι επιτροπές.Τοσο μαστίγιο πια και καρότο
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 (edited) Θα στο λύσει το θέμα ο "τοπογράφος" μηχανικός συνεργάτης σου.... Είναι απλό..... Εσύ θ' αντιμετωπίσεις όλα τα υπόλοιπα, που εμείς δεν ...σκαμπάζουμε! Πήγα σήμερα για να συζητήσω την έκδοση άδειας δόμησης με κάποια και μου παρουσίασε ρύθμιση σε χώρο που δεν ήταν δικό της!!! Τι να της πω.... Κι αυτός ο κόπανος ο "συνάδελφος" δεν είδε ούτε τη σύσταση, ούτε τους τίτλους, πήρε το 400άρι (τόσο πλήρωσε μου είπε) κι έφυγε Ξέρεις για τι γλέντια μιλάμε..... Ακόνισε τη "φαρέτρα" σου.... Edited Ιούνιος 9 , 2017 by ΙΑΣΟΝΑΣ
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Πειράματα νομίζω κάνουν.Δηλαδη πραγματικά εδώ μέσα υπάρχουν αξιόλογες απόψεις και διαπιστώνεται σύγκλιση με άτομα ,αυτοί είναι τόσο εκτός πραγματικότητας δεν μπορώ να το πιστέψω ,ποιος τους συμβουλεύει ποιες είναι οι επιτροπές.Τοσο μαστίγιο πια και καρότο Ξέρεις ότι, στην επιτροπή ήταν κι άτομα που μπαίνουν κι εδώ;;;;
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 (edited) Ξέρεις ότι, στην επιτροπή ήταν κι άτομα που μπαίνουν κι εδώ;;;; ναιαιαιιι....αλλα τι καταλαβαινουν δξ..... κι αυτη η επιτροπη...... δξ πού την εχωσαν στη διαυγεια ..και δεν την βρισκω η μονη αναφορα που ειδα ειναι οτι ηταν " 9μελης και αμισθη" Edited Ιούνιος 9 , 2017 by dimitris GM
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 ....αφορά σε όλα τα χωριά και χωριουδάκια (στάσιμοι οικισμοί) ανά την ελληνική επικράτεια, διότι όλα μα όλα έχουν αυθαιρεσίες συντελεσμένες μετά το 1983 και τώρα και παράβολο θα πληρώσουν και το 30% του προστίμου, .... Γιατι πριν ΙΑΣΟΝΑ αν είχες, σε στάσιμο οικισμό, αυθαίρετο μετά το 83 δεν θα το έκανες τακτοποίηση; (ετσι δεν ηταν-ειναι με τον 4178;)
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 (edited) αυτη ηταν η προταση στην διαβουλευση Άρθρο 96Αυθαίρετες κατασκευές εντός στάσιμων οικισμώνΑυθαίρετες κατασκευές σε κτίρια με αποκλειστική χρήση κατοικία, που ευρίσκονταιεντός στάσιμων οικισμών, όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 21 του ν. 1337/83, με τηνπροϋπόθεση οτι οι στάσιμοι οικισμοί ευρίσκονται σε απόσταση μεγαλύτερη των 5000μ. από την θάλασσα ή από χιονοδρομικά κέντρα και εφόσον οι αυθαίρετεςκατασκευές έχουν συντελεσθεί πριν το 1983 μπορούν να υπαχθούν στις διατάξειςτου παρόντος νόμου και εξαιρούνται οριστικά της κατεδάφισης με την καταβολήπαραβόλου ποσού 500 ευρώ και χωρίς την καταβολή ενιαίου ειδικού προστίμου. Γιατην υπαγωγή υποβάλλονται μόνο τα δικαιολογητικά των περ. 1-5, και 7 του άρθρου83 και αποτύπωση των κατόψεων του κτιρίου ή της ιδιοκτησίας. Στις περιπτώσειςόπου έχει συσταθεί οριζόντια ή κάθετη ιδιοκτησία η υπαγωγή κατά τις διατάξεις τουπαρόντος άρθρου υποβάλλεται υποχρεωτικώς ανά διηρημένη ιδιοκτησία. τωρα εγινε ως εξης Άρθρο 112.Αυθαίρετες κατασκευές εντός στάσιµων οικισµώνΑυθαίρετες κατασκευές σε κτίρια µε αποκλειστική χρήση κατοικία, πουευρίσκονται εντός στάσιµων οικισµών, όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 21 του ν.1337/83, µε την προϋπόθεση ότι οι στάσιµοι οικισµοί ευρίσκονται σε απόστασηµεγαλύτερη των 2000 µ. από την θάλασσα, ή από χιονοδροµικά κέντρα και εφόσον οιαυθαίρετες κατασκευές έχουν συντελεσθεί µετά το 1983 και µπορούν να υπαχθούνστις διατάξεις του παρόντος νόµου, εξαιρούνται οριστικά της κατεδάφισης µε τηνκαταβολή του αναλογούντος παραβόλου και ενιαίου ειδικού προστίµου, όπωςυπολογίζεται σύµφωνα µε το Παράρτηµα Α του παρόντος, µειωµένο κατά 30 %. Γιατην υπαγωγή υποβάλλονται µόνο τα δικαιολογητικά των περ. 1-5, και 7 του άρθρου99 και αποτύπωση των κατόψεων του κτιρίου ή της ιδιοκτησίας. Στις περιπτώσειςόπου έχει συσταθεί οριζόντια ή κάθετη ιδιοκτησία η υπαγωγή κατά τις διατάξεις τουπαρόντος άρθρου υποβάλλεται υποχρεωτικώς ανά διηρηµένη ιδιοκτησία. γισ μην λενε οτι ειναι "φθηνοτερος" ο νεος νομος Edited Ιούνιος 9 , 2017 by dimitris GM 2
Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Τι προυποθέσεις υπάρχουν για να χαρακτηριστεί ενας οικισμός στάσιμος? Απ`όσο γνωρίζω στην περιοχή μου δεν υπάρχει ούτε ενας καθορισμένος με ΦΕΚ ως τέτοιος...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 δες αν κάποιος οικισμός της περιοχή σου είναι εδώ στο ΦΕΚ 292Δ/1983 (σ' αυτούς ΜΟΝΟ αναφέρονται ο Νέος και ο παλιός Νόμος) 2
Recommended Posts