Azakio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.Οπότε προτιμότερο είναι να πάω σε ένα ΙΕΚ για μάθω καλύτερα το επάγγελμα και να τελειώνω πιο γρήγορα χρονικά εννοώντας πάντα.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Έχεις γραφτεί ήδη και δεν το ξέρεις Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Azakio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 (edited) Τι εννοείτε δεν ξέρω.Τι είναι προτιμότερο ρώτησα Edited Σεπτέμβριος 30 , 2016 by Azakio
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Ότι είναι προτιμότερο για αυτό που θέλεις Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Azakio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 (edited) Αυτό που θέλω είναι να γίνω ένας καλός μηχανικός αυτοκινήτων.Με την δυνατότητα αν μου δοθεί η ευκαιρία να ανοίξω ένα δικό μου συνεργείο. Edited Σεπτέμβριος 30 , 2016 by Azakio
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα