geoste Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Σκέφτομαι να αγοράσω στατικό πρόγραμμα για κατασκευές οπλισμένου σκυροδέματος, για μεταλλικές κατασκευές και για ΚΑΝΕΠΕ-στατική επάρκεια. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν αγοράσω 2 ή 3 προγράμματα θα είναι όλα από την ίδια εταιρεία για την επίτευξη καλύτερης οικονομικής προσφοράς. Είμαι ανάμεσα σε 4M, 3DR, ACE Hellas και LH Λογισμική. Τι προτείνετε;
iovo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Εγώ θα πρότεινα να δείς και το ΡΑΦ του ΤΟΛ,το seismosoft για το pushover, εκτός αν κατευθυνθείς για τα προγράμματα της CSi από τους προμηθευτές που προανέφερες, ή\ και το Scia.
geoste Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Το ΡΑΦ του ΤΟΛ δεν είναι το ίδιο με το STRAD RAF της 4Μ;
iovo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Ναι από ότι βλέπω έχουν κάνει συνεργασία.
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Λογικά θα υπάρχουν και πολλά μεταχειρισμένα από μηχανικούς που δεν τα χρησιμοποιούν πλέον ή τα πήραν με κάποιο ΕΣΠΑ και τους ξέμειναν. Πάντως για μένα σημαντικό κριτήριο είναι ο ΚΑΝΕΠΕ γιατί θα τον χρειαστείς. Δηλαδή αν πάρεις ένα σούπερ πρόγραμμα εξωτερικού χωρίς ΚΑΝΕΠΕ κρίμα θα είναι. 2
geoste Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 (edited) Τον ΚΑΝΕΠΕ τον θέλω οπωσδήποτε και για κτίρια από οπλισμένο σκυρόδεμα και για μεταλλικά κτίρια. Για την ακρίβεια μου έτυχε περίπτωση μεταλλικού βιοτεχνικού κτιρίου με μεταγενέστερα αυθαίρετα πατάρια που συνδέονται με τον υφιστάμενο σκελετό, οπότε απαιτείται μελέτη στατικής επάρκειας. Από ότι έχω δει μόνο το 3DR STEEL Full Package περιλαμβάνει αυτή τη δυνατότητα. Επίσης θέλω οπωσδήποτε τα προγράμματα να περιλαμβάνουν τους Ευρωκώδικες. Edited Σεπτέμβριος 20 , 2016 by geoste
μεταλλατζης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 Άμα θέλεις να περιέχει και μεταλλικά και μπετό μέσα για ΚΑΝΕΠΕ, πιστεύω από άποψη μοντελοποίησης θα ήταν καλό να δεις το SCADA PRO της ACE. Για καθαρά μπετό με ΚΑΝΕΠΕ (αλλά στα μεταλλικά και άλλα υλικά ψιλοϋστερούν) καλύτερα είναι το STATICS της Μultisoft και το FESPA.
atsalovergas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 Σκέφτομαι να αγοράσω στατικό πρόγραμμα για κατασκευές οπλισμένου σκυροδέματος, για μεταλλικές κατασκευές και για ΚΑΝΕΠΕ-στατική επάρκεια. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν αγοράσω 2 ή 3 προγράμματα θα είναι όλα από την ίδια εταιρεία για την επίτευξη καλύτερης οικονομικής προσφοράς. Είμαι ανάμεσα σε 4M, 3DR, ACE Hellas και LH Λογισμική. Τι προτείνετε; Θα πρότεινα κι εγώ το ΡΑΦ. Είναι ίσως το πιο ολοκληρωμένο στατικό πρόγραμμα αυτήν την στιγμή στην ελληνική αγορά.
ΕΛΕΝΗ.G Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2017 Υπάρχει περίπτωση κάποια εταιρία λογισμικών να παρέχει άδεια για μία μόνο χρήση (ενοικίαση) και όχι για ετήσια;
Earl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2017 Αν θυμάμαι καλά είχα δει πριν χρόνια στο site της εταιρείας που βγάζει το stereostatica ότι μπορούσες να το νοικιάσεις. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα