Elounda Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 (edited) Αίντε πιές και ένα ποτό στο De Novo και στείλε τα χαιρετίσματα μου στον Μισέλ .Οι εξετάσεις δεν γίνοντε στην Καβάλα?Είχα δώσει Αθήνα εγώ αλλά θυμάμαι εκεί γινόντουσαν Edited Οκτώβριος 10 , 2016 by Elounda
Didonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 .... Ας είναι καλά και οι γονείς μου που με στηρίζουν στην αρχή Καλό ξεκίνημα συνάδερφε και όπως λένε οι ψαράδες αν δεν βραχείς ψάρια δεν πιάνεις ποτέ….. και αφού έχεις και βάρκα στην αρχή ρίξε και παραγάδι… όλο και κάτι θα βγει σιγά σιγά. 3
Dimitrios1991 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Αίντε πιές και ένα ποτό στο De Novo και στείλε τα χαιρετίσματα μου στον Μισέλ .Οι εξετάσεις δεν γίνοντε στην Καβάλα?Είχα δώσει Αθήνα εγώ αλλά θυμάμαι εκεί γινόντουσαν χαχαχαχαχα θα παω φίλε μου, απίστευτος τύπος ο Μισέλ. Όλους τους άρχοντες της νύχτας τους μαθαίνεις στην Ξάνθη... Στην Κομοτηνή θα δώσω εξετάσεις, έχει και στην Καβάλα. Έφυγες χρόνια από την Ξάνθη;
Dimitrios1991 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2016 Καλό ξεκίνημα συνάδερφε και όπως λένε οι ψαράδες αν δεν βραχείς ψάρια δεν πιάνεις ποτέ….. και αφού έχεις και βάρκα στην αρχή ρίξε και παραγάδι… όλο και κάτι θα βγει σιγά σιγά. Eυχαριστώ πολύ, όπως βλέπω ο δρόμος είναι δυσκολος αλλά θα τον περπατήσω. Καλή συνέχεια σας εύχομαι!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα