Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό που λες ioannat. Υποτιμητικό και για τη νοημοσύνη μας θα συμπληρώσω.

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει τίποτα νεότερο, έστω και παρασκηνιακά, έτσι;

Δημοσιεύτηκε

Εγώ πλέον είμαι έτοιμος να πληρώσω , αλλά μια παρατασούλα ακόμα θα με βόλευε για να μην μείνω ταπί έστω και για λίγες μέρες Θα περιμένω μέχρι και το μεσημέρι αύριο 

Δημοσιεύτηκε

Αλλη μια παραταση θα βολευε αρκετους συναδελφους. Ειδικα εμας που ειμαστε και με διακανονισμο.

Ας ελπισουμε οτι θα υπαρξει ενημερωση σχετικα νωρις αυριο.

Δημοσιεύτηκε

και εμένα ο διακανονισμός είναι που με καίει , και βλέπω ημερομηνίες , αλλιώς και να μην έδιναν παράταση θα τα έδινα λίγες μέρες μετά με μια μικρή προσαύξηση που λέει ο λόγος αν ήταν να ξε μείνω οικονομικά 

Δημοσιεύτηκε

Βασικά το μόνο που με κάνει να πιστεύω ότι θα πάρει παράταση είναι οι εκλογές.

Έστω κι έτσι, ανάσα θα'ναι!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δημοσιεύτηκε

Την Πέμπτη πλήρωσα τελικά στο ταμείο της attica 1000ε μετρητά και τα υπόλοιπα στην πιστωτική. Που μπορώ να δω ότι περάστηκε στο ΤΣΜΕΔΕ η πληρωμή? Υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει λόγω της πιστωτικής?

Δημοσιεύτηκε

Δοκίμασε στο ΤΣΜΕΔΕ να κατεβάσεις το ειδοποιητήριο.

Αν έχει περάσει η πληρωμή πρέπει να λέει "δεν έχει εκδοθεί το Β 2016" ή κάτι τέτοιο.

Δημοσιεύτηκε

Το κατεβάζει κανονικά το Α 2016 αλλά στη τράπεζα μου είπαν ότι ενημερώνεται αμέσως. Να τους εμπιστευτώ? Μισή ώρα κάνανε για αλλαγή διεύθυνσης αλληλογραφίας :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.