varonos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό που λες ioannat. Υποτιμητικό και για τη νοημοσύνη μας θα συμπληρώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2016 Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει τίποτα νεότερο, έστω και παρασκηνιακά, έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2016 Εγώ πλέον είμαι έτοιμος να πληρώσω , αλλά μια παρατασούλα ακόμα θα με βόλευε για να μην μείνω ταπί έστω και για λίγες μέρες Θα περιμένω μέχρι και το μεσημέρι αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
varonos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2016 Αλλη μια παραταση θα βολευε αρκετους συναδελφους. Ειδικα εμας που ειμαστε και με διακανονισμο. Ας ελπισουμε οτι θα υπαρξει ενημερωση σχετικα νωρις αυριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2016 και εμένα ο διακανονισμός είναι που με καίει , και βλέπω ημερομηνίες , αλλιώς και να μην έδιναν παράταση θα τα έδινα λίγες μέρες μετά με μια μικρή προσαύξηση που λέει ο λόγος αν ήταν να ξε μείνω οικονομικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2016 Βασικά το μόνο που με κάνει να πιστεύω ότι θα πάρει παράταση είναι οι εκλογές. Έστω κι έτσι, ανάσα θα'ναι! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Την Πέμπτη πλήρωσα τελικά στο ταμείο της attica 1000ε μετρητά και τα υπόλοιπα στην πιστωτική. Που μπορώ να δω ότι περάστηκε στο ΤΣΜΕΔΕ η πληρωμή? Υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει λόγω της πιστωτικής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varonos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Δοκίμασε στο ΤΣΜΕΔΕ να κατεβάσεις το ειδοποιητήριο. Αν έχει περάσει η πληρωμή πρέπει να λέει "δεν έχει εκδοθεί το Β 2016" ή κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Το κατεβάζει κανονικά το Α 2016 αλλά στη τράπεζα μου είπαν ότι ενημερώνεται αμέσως. Να τους εμπιστευτώ? Μισή ώρα κάνανε για αλλαγή διεύθυνσης αλληλογραφίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
varonos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Παρε κανα τηλ στο ΤΣΜΕΔΕ να εισαι σιγουρος. Οχι οτι θα το σηκωσουν βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα