Side12 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας,έχω αναλάβει ενεργειακή μελέτη μιας ξενοδοχειακής μονάδας με το πρόγραμμα του TRNSYS. Εκεί που έχω κολλήσει είναι στο πως μπορώ να εισάγω εσωτερικές πόρτες ενός χώρου καθώς και εξωτερικές ξύλινες πόρτες χωρίς υαλοπίνακα. Θα περιμένω απάντηση σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Edited Μάρτιος 22 , 2016 by Side12
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 Βασικα διορθωσε τον τιτλο, γιατι το σωστο ειναι TRNSYS Δυστυχως δεν θυμαμαι τιποτα, πανε 10 χρονια... Δεν εχουν το manual στο εργαστηριο? Για ποια εκδοση μιλαμε?
Lo5153 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Είμαι φοιτητής και έχω αναλάβει μια πτυχιακή εργασία με θέμα ‘’Ενεργειακή επιθεώρηση μιας ξενοδοχειακής μονάδας ‘’ και ο καθηγητής μου ζητά να γίνουν όλα με το λογισμικό TRNSYS το οποίου τη λειτουργία δεν τη γνωρίζω ( ξέρω να δουλεύω μόνο τα προγράμματα της 4Μ ). Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει το λογισμικό αυτό και να μου πει που μπορώ να βρω πληροφορίες για αυτό το πρόγραμμα γιατί πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια. Ενδιαφέρομαι επίσης εάν υπάρχει κάποιος τρόπος εκμάθησης του , έστω και επί πληρωμή!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα