gk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 Σας πέρασε από το μυαλό ότι με την εφαρμογή του νέου νόμου ενδέχεται να μας υποχρεώσουν να μεταφέρουμε τις εκκρεμείς υποθέσεις του ν. 4178 (έστω και με μόνη εκκρεμότητα την υποβολή αρχείων), οπότε θα παρουσιαστεί από το πουθενά και μία επί πλέον υποχρέωση για μελέτη στατικής επάρκειας, ανεξαρτήτως χρήσης αυθαιρέτου; Εγώ το φοβάμαι. Δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elounda Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 (edited) Δεν κατάλαβες φίλε μου.Λένε οτι όσα κτίρια μέσης-υψηλής διακινδύνευσης και στους παλιούς νόμους ενδέχεται να μπούν στην διαδικασία της ΜΣΕ κάπως . Edited Δεκέμβριος 17 , 2016 by Elounda Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 (edited) Ισχυει αυτο που αναφερει ο Ελλουντα (θεωρω οτι και εκει θα πεσει μαχαιρι). Αλλα δεν πρεπει να μας απασχολει. Εχουμε ολοκληρωσει τις δηλωσεις, εχουμε κλεισει απο σχεδια κτλ, αν απαιτηθει κ ΜΣΕ, δινουμε εξτρα τιμη στον πελατη μας. Edited Δεκέμβριος 17 , 2016 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 (edited) εξτρα τιμη στον πελατη εμεις ,εξτρα ξυλο θα φαμε εμεις Edited Δεκέμβριος 17 , 2016 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Συναδελφε, ειναι δικη σου ευθυνη τι ψηφιζουν? Μηπως πρεπει καποια στιγμη να "επιβληθουμε" στους πελατες μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 πολυ σωστα καμμια αντιρρηση !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Δεν κατάλαβες φίλε μου.Λένε οτι όσα κτίρια μέσης-υψηλής διακινδύνευσης και στους παλιούς νόμους ενδέχεται να μπούν στην διαδικασία της ΜΣΕ κάπως . Ισχυει αυτο που αναφερει ο Ελλουντα (θεωρω οτι και εκει θα πεσει μαχαιρι). Αλλα δεν πρεπει να μας απασχολει. Εχουμε ολοκληρωσει τις δηλωσεις, εχουμε κλεισει απο σχεδια κτλ, αν απαιτηθει κ ΜΣΕ, δινουμε εξτρα τιμη στον πελατη μας. Αυτό ήθελα κι εγώ να επισημάνω. Αν μέχρι 8/2 παραδώσω οριστικοποιημένη δήλωση με όλα τα αρχεία να έχουν υποβληθεί, το επιπλέον κόστος για ΜΣΕ είναι εξτρα διαδικασία για την οποία απαιτώ να πληρωθώ. Αν όμως η δήλωση είναι εκκρεμής, τότε άντε να πείσω τον πελάτη μου για επί πλέον κόστος προκειμένου να ολοκληρωθεί η δήλωση και επειδή εδώ είναι επαρχία και ο κύκλος μικρός, κάτι τέτοια νέα κυκλοφορούν με μεγάλη ταχύτητα. Οπότε σκάσε και δούλεψε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 στο σκαι στο 3:55 τροπολογια για παραταση νομιμοποιησης αυθαιρετων. ξερετε τι ειναι αυτο? http://www.skai.gr/player/tvlive Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 3:55? Εισαι σιγουρος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 (edited) συγγνωμη 3:41:10 Edited Δεκέμβριος 21 , 2016 by Largy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα