Agios89 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Καλημέρα σας, έχω τελειώσει πρόσφατα ΤΕΙ Μηχανολογίας και ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να γίνω ενεργειακός επιθεωρητής? Σας ευχαριστω. 1 1
kusta80 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Δηλαδη ρε Αγιε, εχεις γκουγκλαρει ή εστω εψαξες εδω μεσα και δεν βρηκες απαντηση σε αυτο το ερωτημα? Καλη σταδιοδρομια! 1
ΕΥΗ ΤΑΥΛΑΚΗ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Καλημέρα σας, έχω τελειώσει πρόσφατα ΤΕΙ Μηχανολογίας και ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να γίνω ενεργειακός επιθεωρητής? Σας ευχαριστω. Σημερα ανοιξε ξανά το μητρωο απο το καλοκαιρι και η διαδικασία περιγραφεται στο https://www.buildingcert.gr/files/faqs_261030.pdf. Για νεους μηχανικούς ΤΕΙ πρέπει να εχεις συμπληρώσει ενα χρόνο από την κτήση του πτυχίου σου, πληρωνεις και κατι παράβολα, το πτυχιο σκαναρισμένο... τεσπα δες τα στο site! καλή αρχή - ολες οι αρχές δύσκολες είναι να ξέρεις
JasonK Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 (edited) Πώς θα κάνει το υπουργείο την κατάταξη των ενεργών ενεργειακών επιθεωρητών σε τάξεις; Πρέπει να υποβάλουμε κάποιο δικαιολογητικό για την αναβάθμιση τάξης ή γίνεται αυτόματα; Edited Οκτώβριος 31 , 2016 by JasonK
TomA Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Πώς θα κάνει το υπουργείο την κατάταξη των ενεργών ενεργειακών επιθεωρητών σε τάξεις; Πρέπει να υποβάλουμε κάποιο δικαιολογητικό για την αναβάθμιση τάξης ή γίνεται αυτόματα; Όπως περιγράφεται στον Ν.4409/2016.
peratis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Είμαι ενεργειακός επιθεωρητής εδώ και 3 χρόνια. Σήμερα μπήκα στο buildingcert και βάζοντας τους κωδικούς μου μπήκα κανονικά στο σύστημα και βλέπω ότι με παρουσιάζει ως Α' Τάξης ενώ έχω πάνω από 30 επιθεωρήσεις και το 20% είναι μη κατοικίες. Παρατήρησα ότι όταν είχα κάνει δήλωση είχα δηλώσει σκέτο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και όχι ΗΜ και Μηχανικός Υπολογιστών. Για αλλαγή ζητάει το δίπλωμα και μία υπεύθυνη δήλωση. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι πρέπει να αναγράφει επάνω; Το μόνο που βρήκα στο νόμο είναι η υπεύθυνη δήλωση που καταθέτουμε αρχικά περι μη κωλύματος με το δημόσιο κτλ.
nick_61 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 (edited) Σύμφωνα με το άρθρο 52 του Ν 4409/2016 : "....Τουλάχιστον το είκοσι τοις εκατό (20%) των ανωτέρω επιθεωρήσεων απαιτείται να έχει διενεργηθεί σε κτίρια ή/και κτιριακές μονάδες µε χρήση μη κατοικίας που διαθέτουν συστήματα θέρμανσης ή και κλιματισμού ισχύος άνω των δεκαπέντε κιλοβάτ (15 kW)." Edited Οκτώβριος 31 , 2016 by nick_61
peratis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 @nick_61 Αυτό ομολογώ ότι δεν το θυμάμαι απέξω αν ισχύει στην περίπτωση μου. Προφανώς για να με κατατάξουν εκεί θα έκαναν εκείνοι τον έλεγχο αυτόν ελέγχοντας ένα ένα τα ΠΕΑ....
Agios89 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2016 Μάλιστα... Εγώ είμαι Γ' Τάξης, χωρίς να έχω περάσει εξετάσεις Επίσης από όσο θυμάμαι δεν έχω κάνει πάνω από 10 επιθεωρήσεις Β' Τάξης Βέβαια επειδή δεν έχω πληρώσει το 100ρικο δεν έχω πρόσβαση στο αρχείο μου να δω τι έχω κάνει... Καλό ;;;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα