ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2016 Εμένα με έβγαλε Α τάξη... ότι ναναι. Θα στείλω mail αλλα δεν καίγομαι κιόλας άμα τύχει πάνω από 250τμ χαλάλι τους.. Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosges Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 (edited) Ένας αγρονόμος και τοπογράφος μηχανικός που είναι Α΄ταξης μπορεί να πάει Β΄ταξης ; Ευχαριστώ Edited Νοέμβριος 9 , 2016 by panosges Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisvach Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Απ' ότι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής όχι, με τη λογική (του υπουργείου) ότι έχεις περιορισμένα δικαιώματα υπογραφής ΜΕΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2016 Καλησπέρα, μόλις έκανα και εγώ την αναγγελία μονίμου. Διαβάζοντας το Νόμο και τα faqs καταλαβαίνω μάλλον ότι μετά από 3 μήνες που θα έχει γίνει ο έλεγχος δικαιολογητικών έχω δικαίωμα υπογραφής, σωστά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2016 Το πολυ σε καμια βδομάδα θα 'σαι ενταξει ... αν εχεις τα δικαιολογητικα οπως τα ζηταει π.χ. την υ.δ. με το γνησιο υπογραφης. Sent via tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
michael1983 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2016 Ένας αγρονόμος και τοπογράφος μηχανικός που είναι Α΄ταξης μπορεί να πάει Β΄ταξης ; Ευχαριστώ Δεν μπορείς πάνω από την Α' τάξη, μιας και κατά το υπουργείο (όχι κατά το νόμο), έχεις περιορισμένα δικαιώματα στα αρχιτεκτονικά ή/και στις Η/Μ μελέτες. Αυτό, θα αναφέρω για άλλη μια φορά, δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ στο νόμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peratis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2016 1. Αν η κατάταξη έχει γίνει στην Α' Τάξη, αλλά πριν την εφαρμογή του νόμου είχες ήδη 2-3 ΠΕΑ Β΄ Τάξης. Όταν με το καλό μπεις Β' Τάξης, αυτά προσμετρούνται για τη μετέπειτα μεταπήδηση σε Γ' Τάξης; 2. Β' Τάξης είναι μόνο πάνω από 250 τμ ή έχει και περιορισμούς τμ/είδους χρήσης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2016 (edited) Στην πρώτη ερώτηση νομίζω δεν υπάρχει απάντηση ξεκαθαρη. Για τη β τάξη ο περιορισμός είναι στα μέτρα, δεν αναφέρει κάτι άλλο. (εκτός εάν εννοείς τι απαιτείται για να μπεις στη β τάξη). Edited Νοέμβριος 23 , 2016 by sarcs Link to comment Share on other sites More sharing options...
peratis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2016 @sarcs Έτσι έχω καταλάβει κ εγώ για το πρώτο... Αυτό εννοούσα που απάντησες. Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2016 Σήμερα εγκρίθηκε η αναγγελία μου Α τάξης φυσικά .Με έχει ενήμερο εως 3/12/2017 χωρίς να έχω πληρώσει το 100 αρικο.Τι παίζει ? Μάλλον θα με κόψει το σύστημα με το που καταχωρίσω ΠΕΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα