Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Καλησπερα, ελαβα ενα τηλεφωνο απο εναν ασφαλιστη της Εθνικης ο οποιος μου ανεφερε οτι για τα μελη του ΤΕΕ υπαρχει καποιο συμβολαιο για υγεια και συνταξιοδοτικο. Γνωριζει κανεις κατι?
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Μαϊμου το βλεπω. Οχι το προγραμμα, αλλα το οτι προκειται για ομαδικη ασφαλιση.
Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 οχι ομαδικη αλλα πηραν λεει τα στοιχεια απο το ΤΕΕ
george68 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 σε κοροιδευει ... ετσι ελεγαν και σε εμενα ... ψαχνουν απλος για μηχανικους μπαινουν στο ΤΕΕ.gr και βλεπουν τα ονοματα και το τηλ ....και καλα για να τους κανουν ασφαλεια αστικης ευθυνης ... ετσι τουλαχιστον ειπαν σε εμενα πριν κανα χρονο βεβαια ...
Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 εμενα με καλεσαν εχθες για να κανουμε συναντηση για συνταξιοδοτικο και υγειας. κακως δινει το ΤΕΕ τα στοιχεια μας 3
qwert Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 Σε εμένα έχουν απευθυνθεί με τις ιδιες δικαιολογίες πριν κανα τριάρι χρόνια!
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 (edited) εμενα με καλεσαν εχθες για να κανουμε συναντηση για συνταξιοδοτικο και υγειας. κακως δινει το ΤΕΕ τα στοιχεια μαςΥπαρχει μέσα στο ΤΕΕ αφου μπεις με τους κωδικους σου εκρι που φαονονται οι πληρωμες σε καποια καρτελα να δηλωσεις τι δεν θες να δινει το ΤΕΕ.Τώρα αν το κανεις αυτο και πρακτικα λειτουργει ειναι αλλο θεμα Sent via tapatalk Edited Οκτώβριος 21 , 2016 by georgegaleos
Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Το βρήκα. Μίλησα με ΤΕΕ και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καποια συνεργασια με την Εθνική Ασφαλιστική. Αλλά αν πας στο μητρώο του ΤΕΕ φαίνονται όλα τα στοιχεία. Πρέπει να επιλέξω να μη φαίνονται. Να υποθέσω οτι αυτό γίνεται απο το myTEE σωστά?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Το φάουλ της εθνικής είναι ότι προσπαθούν να παραπλανήσουν με δήθεν καλύτερα προγράμματα για μέλη ΤΕΕ. Ας έλεγαν απλά πήραμε για ένα προγραμμα ασφάλισης. Νομίζω ότι το ΤΕΕ πρέπει να επέμβει για χρησιμοποίηση του ονόματος του σαν αθέμιτος ανταγωνισμός με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk 1
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 (edited) Το βρήκα. Μίλησα με ΤΕΕ και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καποια συνεργασια με την Εθνική Ασφαλιστική. Αλλά αν πας στο μητρώο του ΤΕΕ φαίνονται όλα τα στοιχεία. Πρέπει να επιλέξω να μη φαίνονται. Να υποθέσω οτι αυτό γίνεται απο το myTEE σωστά? Ναι. Sent via tapatalk Edited Οκτώβριος 21 , 2016 by georgegaleos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα