Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Το φάουλ της εθνικής είναι ότι προσπαθούν να παραπλανήσουν με δήθεν καλύτερα προγράμματα για μέλη ΤΕΕ. Ας έλεγαν απλά πήραμε για ένα προγραμμα ασφάλισης. Νομίζω ότι το ΤΕΕ πρέπει να επέμβει για χρησιμοποίηση του ονόματος του σαν αθέμιτος ανταγωνισμός με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Συμφωνω ικαρε. Τι να πω. Στο τέλος πληρώνεις ενα σκασμό λεφτά και δε θα πάρεις τπτ.
Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Ναι. Sent via tapatalk οκ ευχαριστω
antloukidis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 (edited) Μια και μιλαμε για συγκεκριμενη εταιρεια, να σας πω την εμπειρια μου. Ειχα κανει ενα συμβολαιο για την κορη μου, αποταμιευτικο με συμμετοχη στα κερδη. Πληρωνα δηλαδη επι εικοσι χρονια με σκοπο η κορη μου να παρει το κεφαλαιο + καποιο τοκο + καποιο ποσο απο τα κερδη της εταιρειας. Οταν εληξε το προγραμμα το χαρτι που ηρθε αναφερει οτι τα κερδη σε 20 χρονια ειναι ενα ολοστρογγυλο μηδεν. Το συμπερασμα, για μια εταιρεια με μηδεν κερδη σε 20 χρονια, δικο σας....... Edited Οκτώβριος 22 , 2016 by antloukidis
Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2016 το γνωστο, δλδ πρεπει να εισαι και τυχερος που πηρες το ποσο που εβαλες γιατι υπαρχει και κινδυνος να μην το παρεις ολο. Ξερω εναν γνωστο με ενα προγραμμα για συνταξιοδοτικο του οποιου θα του βγει να παιρνει 30-40 € το μηνα. Δεν τα πολυ εμπιστευομαι τα προγραμματα αυτα. ειναι δυνατον να εχει 0 κερδη?
Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Τελικα εριξα πορτα στον ασφαλιστη και τελος
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Το μόνο σίγουρο είναι αν μπορεί κανεις να κάνει ένα προγραμμα περίθαλψης έστω φθηνό γιατί αν περιμένεις από τα δημόσια θα βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα και ακόμη θα περιμένεις να εξεταστείς... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2016 μην νομιζεις οτι και η ιδιωτικη ειναι τελεια. Κι εκει πρεπει να πετυχεις καλο γιατρο. Επειδη τους δινουν πολυ λιγα ανα επισκεψη κανουν κι εκει τα δικα τους. Το καλο ειναι οτι αν νοσηλευτεις σε ενα ιδιωτικο νοσοκομειο δε θα φοβασαι μην μολυνθεις απο κατι ασχετο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα