spy1551 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Eγώ πάντως προχώρησα στην αγορά του ΡΑΦ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beavis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 ναι sundance το stereostatika έχει EC Link to comment Share on other sites More sharing options...
KPARA Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Εγώ συνιστώ το Stereostatika για το έξεις λογούς: 1- O Επηλύτης της σεισμικής ανάλυσης είναι Ε.Μ.Π. νομίζω είναι σημαντικό 2-Το πέντε έχει και το EC 3-Πόλη καλά και τελικά σχεδία με μικρές επεμβάσεις κύριος ως προς την ομαδοποίηση οπλισμού κτλ. Και κάτι άλλο με τα stereostatika έχω κάνει δυο στατικές μελέτες για εξωτερικό και συγκεκριμένα Ρωσία , Καζαχσταν. Επειδή είμαι γνωστής την σεισμικής δραστήριας των χορών αυτών (20 χρονιά εργαζόμουνα εκεί) ο στατική μελέτη έγινε με τα δεδομένα Ελλάδος. Απλός τα αποτελέσματα ελεγχτήκαν με τα προγράμματα που ισχύουν στης χώρες αυτές και ήμασταν ΟΚ. Οπότε StereoStatika-5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Εγώ συνιστώ το Stereostatika για το έξεις λογούς:1- O Επηλύτης της σεισμικής ανάλυσης είναι Ε.Μ.Π. νομίζω είναι σημαντικό Δεν λέει κάτι αυτό...εξάλλου πρόγραμμα ραβδωτών φορέων είναι, τα πράγματα είναι λίγο πολύ....τυπικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Βλ και συμβολαιο συντηρησης και αναβαθμισεις για Στερεοστατικα... (κοντα στα 1000Ε το χρονο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spy1551 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Eγώ που έχω χρησιμοποιήσει το Stereostatika μου φαίνεται πολύ απλό στη χρήση του αλλά ελλειπές στην παραμετροποίηση του. Το θέμα είναι αν θέλεις να κάνεις εύκολα και γρήγορα τις μελέτες σου ή αν θέλεις να κάνεις τις μελέτες με μεγαλύτερη σιγουριά και εποπτικότητα. Το Stereostatika έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο συντήρησης αλλά μικρότερο αρχικό κόστος αγοράς σε σχέση με το FESPA. Kαλή τιμή έχει το ΡΑΦ για νέους μηχανικούς. Για πιο ακριβό λογισμικό προσωπικά θα πήγαινα σε Sofistik ή στο Statik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ge_liakos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Εγώ πάντως πήρα το ΡΑΦ. Εχει πολύ μεγάλη εποπτεία. Και θα μου στείλουν και τους ευρωκώδικες τσάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Τις τιμές για stereostatica-fespa αυτή τη στιγμή που μπορώ να τις βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KPARA Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 Δεν είναι έτσι SPY1551 άμα πας στους παραμέτρους θα δεις Παράμετροι Μελέτης Παράμετροι Μοντέλου Παράμετροι επιλητη Ε.Μ.Π.και αλλάζεις ότι θέλεις. Το πρόγραμμα είναι καλά δουλεμένο και είναι πόλη απλό το παραδέχονται όλη, όσον αφορά την συντήρηση την έχεις για πάρεις νέες εκδόσεις δωρεάν, αν ωμός δεν έχεις δίνεις το χιλιάρικο και το έχεις την έκδοση. Διαλέγεις εσύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ge_liakos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 Το Stereostatika ειναι σίγουρα το πιο απλό στην χρήση και αυτο δεν αμφισβητέιται. Όμως εξαιτίας αυτής της απλότητας είναι το πιο blackbox απο όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα