terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Αλλα και σε ευχρηστια δεν συγκρινονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Pappos, πιστεύεις ότι είναι προτιμότερο και από το Fespa; Δεν αναφέρομαι σε θέμα κόστους αγοράς & συντήρησης, αλλά σε ποιότητα & δυνατότητες. Είναι δύσχρηστο, αλλά σε δυνατότητες δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα ελληνικά που κυκλοφορούν στην αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Δες και το παρακάτω , έχει τώρα τον Ιούλιο διαδικτυακά σεμινάρια-παρουσίαση, ώστε να το δεις και πως δουλεύει.Γράφεσαι, βλέπεις και αποφασίζεις. http://www.tol.com.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 καλησπέρα στο φορουμ..δοκίμασα την διαδικτυακή εφαρμογή του stereostatica και εμεινα πολυ ικανοποιημενος..δοκίμασα και το fespa αλλά δεν είναι τόσο εύχρηστο.. εσείς τι λέτε? δεν έχω καμία άποψη για το next Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 Προγραμμα για ΚΑΝΕΠΕ 10R της Λογισμικης.Το ειδε κανεις;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earl Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Stereostatika δαγκωτό!! Και το Fespa είναι πολύ καλό, αλλά σαν το stereostatika, απλά δεν έχει! Επίσης πολύ καλό πρόγραμμα για στατικά, είναι το MasterSeries 2010!! Βρετανικό πρόγραμμα με BS και ΕΝ για μεταλλικές, οπλισμένου σκυροδέματος, ξύλινες, φέρουσας τοιχοποιίας, πέδιλα, κτλ κτλ. Πολύ εύχρηστο, με ωραίο περιβάλλον και γραφικά, και πολύ ωραία παρουσίαση των ελέγχων και αποτελεσμάτων (στη σειρά, βήμα-βήμα, τακτοποιημένα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
EveX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι! Ερευνώ αυτήν την περίοδο την αγορά στατικού προγράμματος..Κλίνω κατά πολύ προς το Fespa καθώς μου είναι γνώριμο το περιβάλλον και έχω παρακολουθήσει αντίστοιχα σεμινάρια. Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Παρατήρηση: Παρακαλώ να γράφετε στη σωστή ενότητα. Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση. Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχήςτου forum. Ευχαριστώ, Gousgounis. Edited Μάρτιος 24 , 2012 by Gousgounis Post moved Link to comment Share on other sites More sharing options...
af.civileng Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Είμαι νέος Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ. Έχω δουλέψει μόνο το Stereostatika και στην σχολή και στην πρακτική μου άσκηση. Το βρίσκω πολύ καλό και εύκολο στη χρήση με ένα ευχάριστο περιβάλλον που προσωπικά εμένα δεν με κουράζει... Κατά πόσο όμως είναι αξιόπιστο σε σχέσει με τα υπόλοιπα. Αν προχωρήσω στην αγορά του μου χρειάζεται κάτι παραπάνω από τις 5 στάθμες ή κάποιο άλλο βοηθητικό πρόγραμμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
reckoner Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 (edited) με στάθμες το πουλάνε? α ρε πι-συστεμς αθάνατη Edited Απρίλιος 7 , 2012 by reckoner Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 (edited) Αν θυμαμαι καλα, μετρανε και τη/τις σταθμη/ες του/των υπογειου/ων... Edited Απρίλιος 7 , 2012 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα