loser Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 (edited) εχω κατεβασει την δοκιμαστικη εκδοση ΡΑΦ στο κομπιουτερ μου και εκεινο που μου αρεσει παρα πολύ είναι ότι ο μηχανικος είναι ο κυριαρχος της μελετης αυτος αποφασιζει για τα παντα δεν πατα ένα κουμπι και σαν αβουλος να αποδεχεται τις επιλογες του προγράμματος , τους οπλισμους μηκη αγκυρωσης ,σχεδια όπως γινεται σε όλα τα αλλα ελληνικα προγράμματα μου αρεσει που διαμορφωνει τους οπλισμους όπως θελει ο χρηστης , δοκους υποστυλώματα πεδιλα πλακες , και το πρόγραμμα κανει ολους τους ελενχους , εκεινο επισης που είναι καλο είναι η τεκμηριωση τους προγράμματος πληρης και τους συμβουλεύομαι πολύ συχνα αλλωστε είναι όλα ανοικτα , θα περιμενα όμως περισσοτερες δυνατοτητες στην προσομοιωση , ωστε να συναγωνιστεί και αλλα προγράμματα του εξωτερικου , δεν εχω δει να εχει μεταλλικες που ελπιζω να βγουν διοτι το πρόγραμμα εχει ενσωματωσει ολες τις μεταλλικες διατομες του εμποριου , εχει επισης κτιρια απο φερουσα τοιχοποια ενώ οι τιμες είναι παρα πολύ καλες συμφωνα με τους πίνακες τις εταιρειας , καλυπτει ΚΑΝ ΕΠΕ επεμβάσεις από ότι ειδα στην δοκιμαστικη εκδοση ενώ εχει και ένα πρόγραμμα για τυχουσες διατομες που μαλλον μελλοντικα θα ενσωματωθεί στην κεντρικη μοναδα . Edited Αύγουστος 9 , 2015 by loser Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 (edited) Προσοχή!!! μετά από μία κακή εμπειρία που είχα μόλις σε σχέση με τo fespa, ενημερώνω τα μέλη του φόρουμ ότι : από την εταιρεία αρνήθηκαν να μου παράσχουν υποστήριξη σε θέματα του προγράμματος, επειδή έχω παλαιότερη έκδοση. Κατά την αγορά του προγράμματος όμως η εταιρεία υπόσχεται σαφώς ΔΙΑΡΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, και με την παροχή αυτή αιτιολογούσαν τις αρκετά υψηλότερες τιμές από τα άλλα ανταγωνιστικά λογισμικά της ελληνικής αγοράς. Έτσι, μόλις ανακάλυψα προς μεγαλη μου απογοητευση οτι η υποστήριξη τελικά έχει ημερομηνία λήξης και δεν είναι διαρκής όπως υπόσχονται, είπα να ενημερώσω τα μέλη του φορουμ για την ...αλλαγή πολιτικής της εταιρείας. ΥΓ εάν οι διαχειριστές έχουν αντίρρηση ως προς τη δημοσίευση ζητώ συγνώμη. Edited Φεβρουάριος 8 , 2016 by sarcs 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Το εχω αναφερει και γω παλιοτερα. Αν δεν εχεις εκδοση με ΕΚ/ΚΑΝΕΠΕ, ξεχνα την υποστηριξη.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 (edited) Ναι αλλά το καθεστώς των κανονισμών που ίσχυε όταν αγόρασα το 2007 εξακολουθει να εφαρμόζεται. Άρα η διαρκής υποστήριξη που υπόσχονταν πώς προσδιορίζεται? Edited Φεβρουάριος 8 , 2016 by sarcs Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Εγω μαζι σου. Αλλα η Λογισμικη, το χαβα της. Απαραδεκτοι. Εγω προσωπικα την εκανα για άλλα "μερη"... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Όλοι τα ίδια χάλια παιδιά...αίσχος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 (edited) Τι γινεται τωρα που εχουν "πεσει" οι δουλιες;Ας μας δωσουν παραδειγματα οι συναδελφοι και απο αλλες εταιρειες Edited Φεβρουάριος 8 , 2016 by KF Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Τερρυ και γω ετοιμάζομαι για άλλα μέρη, ειδικα απο σήμερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Τιποτα δεν εχει γινει...οι τιμες υψηλες και η συμπεριφορα απαραδεκτη. Δεν θελω να πω εταιρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 (edited) Οι τιμες εχουν πεσει απο oλους. Λαθος τα λες Νικ.... Λογισμικο που αγοαρα εγω κοντα στα 6500Ε, τωρα το βρισκεις με 3500Ε. Edited Φεβρουάριος 9 , 2016 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα