p@nos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Καλησπέρα παίδες, είμαι γεωτεχνικός μηχανικός και μέχρι τώρα έκανα γεωτεχνικές μελέτες. Θελω όμως να ασχοληθώ και με στατικά κτιρίων. Για πείτε πιο προγραμμα είναι καλό?Next, Fespa, Sofistik? Ίσως κανένα άλλο? Μην παιδεύομαι με προγράμματα που ίσως υστερούν σε κάτι!!! Thx P@nos Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Ψάξε λίγο στο Forum, έχει ξαναγίνει τέτοια κουβέντα. Καλό θα ήταν επίσης να μιλήσεις και με τις εταιρίες και να ζητήσεις να σου στείλουν κάποιο demo ή να σου κάνουν και κάποια παρουσίαση. Για παράδειγμα, demo του Fespa μπορείς να βρεις εδώ: http://www.lhlogismiki.gr/inc.php?f=/presentations/Education%20V2.htm&t=Εκπαιδευτική%20Έκδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
p@nos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Thx Ναι, την είδα αυτή τη συζήτηση! Μάλλον προς Next με βλέπω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 ΕΔΩ θα δεις όσες δοκιμαστικές εκδόσεις βρήκαμε διαθέσιμες στο διαδίκτυο. ΕΔΩ θα βρεις τιμοκαταλόγους που είναι αναρτημένοι στο διαδίκτυο. Ό,τι κι αν πάρεις δοκίμασέ το πρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 τσεκαρε παντως και το πακετο etabs+stereostatika. ειναι πολυ δελεαστικο και πληρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ektwr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Επειδή είμαι νέος μηχανικός μήπως μπορείτε να μου προτείνεται ένα καλό και σε προσιτή τιμή στατικό πρόγραμμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Καλώς ήρθες ektwr στο forum. Καταρχήν θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις τους Κανόνες Συμμετοχής διότι τα κεφαλαία τόσο στο κυρίως κείμενο όσο και στον τίτλο των θεμάτων, απαγορεύονται. Σχετικά με το ερώτημά σου ρίξε μια ματιά στο παρόν θέμα με το οποίο έγινε η συγχώνευση. Επίσης, αν κάνεις μια αναζήτηση στο forum θα βρεις πολλές πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα αυτό. Για τιμές των προγραμμάτων και δοκιμαστικές εκδόσεις μπορείς να δεις ΕΔΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliekater Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Γειά σας . Για προτίνετέ μου , τι πρόγραμμα στατικών να πάρω ; Θέλω να ασχοληθώ με στατικά . Τι πρόγραμμα να πάρω ; Πείτε μου τι πρόγραμμα να πάρω ; ΓΓγγρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ....... Έλεος ! Μα καλά , κανείς δεν διαβάζει τις δημοσιεύσεις παραπάνω ; ! Πάντως , να ρωτήσω και εγώ κάτι ; Έχω ακούσει από πολλούς συναδέλφους ότι το FESPA "βγάζει" πολύ περισσότερο ατσάλι απ'ότι τα άλλα προγράμματα . Είναι αλήθεια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 G.I.G.O. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 I.G.Y.A.R : I Guess You Are Right Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα