Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Πισω εχει η αχλαδα την ουρα..

Edited by terry
  • Upvote 1
  • Απαντήσεις 449
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Χρονος δυστυχως δεν υπαρχει.

Και περα απο το χρονο, απαιτειται και ηρεμια..

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Η Λογισμικη συνεχιζει τη συμμετοχη της στο θεατρο του παραλογου!!!

Εβγαλε "module" κειμενογραφου, εντος του ΦΕΣΠΑ και το χρεωνει μολις 190Ε!!!!!!!!! (ουτε το word δεν κοστιζει τοσο...)

• Upvote 3
Δημοσιεύτηκε

Πρόσφατα προσπάθησα να επανεγκαταστήσω πρόγραμμα για μεταλλικά το οποίο είχα παροπλισμένο από το '13.

Τηλεφωνικώς μου μεταφέρθηκε ότι δεν υποστηρίζεται πλέον το hasp usb που έχω αλλά θα πρέπει να πάρω νέο δικτυακό κλειδί και παράλληλα να πληρώσω και την συνδρομή για το '15. Κόστος 350 + ΦΠΑ.

Προσωπικά δεν τους απάντησα αλλά θεωρώ την παραπάνω κίνηση απαράδεκτη. Δηλ. να πληρώσω για να ενεργοποιήσω εκ νέου λογισμικό του οποίου την έκδοση έχω πληρώσει.

Μου φαίνεται επειδή δεν έχει δουλειές όλες οι εταιρίες λογισμικού πάνω κάτω τα ίδια κάνουν...

• Upvote 2
Δημοσιεύτηκε

Ξέρω για ποιο πρόγραμμα μιλάς akis73. Το έπαθα κι εγώ και αναγκάστηκα να το κάνω (αναβάθμιση) γιατί έπρεπε να λύσω κάποια μεταλλικά. Αυτό εν έτει 2014 και το πρόγραμμα (ξανα)παροπλίστηκε.....

Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι καλησπέρα, αν θέλετε ενημερώστε και εμάς για το ποιο είναι το λογισμικό.Καλό είναι ένας από τους πολλούς καλούς λόγους ύπαρξης του φόρουμ να είναι και αυτός..

Δημοσιεύτηκε

Σχετικά με την ενεργοποίηση και τη δυνατότητα μη αναβάθμισης νομίζω ότι ο συνήγορος του πολίτη θα είχε κάτι να πει...

Γιατί αν αλλάξανε πολιτική ή κλειδί ή τρόπο κλειδώματος ή σταματήσανε να υποστηρίζουν κάποια έκδοση τουλάχιστον αυτό θα πρέπει να προβλέπεται στη μεταξύ αυτών και ημών σύμβαση.

Σκεφτείτε κάποια στιγμή να πάω να βάλω μπρος το αυτοκίνητό μου του οποίου έστω είχα παραδώσει τις πινακίδες για δύο χρόνια και ξαφνικά να διαπιστώσω ότι δεν παίρνει μπρος. "-Κύριε Charlie, λυπούμαστε αλλά η εταιρεία μας σταμάτησε να υποστηρίζει το συμβατικό κλειδί και πρέπει να αναβαθμιστείτε σε κλειδί τύπου κάρτας, με πολύ μικρό κόστος μόνο 850€ +ΦΠΑ. Ναι καλά καταλάβατε κύριε Charlie, αν δεν αναβαθμιστείτε απλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητό σας..." Ποια η διαφορά???

Σχετικά με ποιο πρόγραμμα, ένα γρήγορο on-off topic, έχουμε κάπου τις τιμές για συντήρηση-υποστήριξη? Ισχύει ότι το ΦΕΣΠΑ δεν έχει καθόλου τέτοιο συμβόλαιο? Το ΡΑΦ ξέρει κανείς τι κόστος συντήρησης έχει?

Δημοσιεύτηκε

Το ΦΕΣΠΑ, δεν ειχε.

Πλεον βγαζουν αναβαθμισεις καθε μηνα και τις χρεωνουν 200Ε....

Το ΡΑΦ εχει 270Ε+ΦΠΑ το χρονο (υπαρχει τιμοκαταλογος στη σελιδα τους).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.