gliout Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 (edited) Μπορείς κάνοντας την ίδια διαδικασία που έκανες και για τα κτίρια...Αλλά όμως απο την στιγμή που δεν βγαίνουν πιστοποιητικά για θερμανση-κλιματισμό γιατι να κάνεις??? Edited Δεκέμβριος 2 , 2016 by gliout Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosges Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2016 Είμαι ενεργειακός επιθεωρητής Α΄ταξεως έχω δικαίωμα υπογραφής 250τμ θα ήθελα να ρωτήσω για ένα κατάστημα ισογείου 175τμ (κύριος χώρος), και 175τμ (βοηθητικός χώρος) υπόγεια αποθήκη του καταστήματος έχω δικαίωμα υπογραφής ; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2016 Δυστυχώς όχι από τη στιγμή που το συνολικό εμβαδό ξεπερνάει τα 250 Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosges Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2016 (edited) Δηλαδή για το όριο των 250τμ συνυπολογίζουμε και τους χώρους που δεν προσμετρώνται στη δόμηση (υπόγειο-πατάρι); Ευχαριστώ Edited Δεκέμβριος 8 , 2016 by panosges Link to comment Share on other sites More sharing options...
gliout Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Το όριο των 250τμ δυστυχώς αφορά την συνολική σου επιφάνεια. Δηλαδή οτι βλέπεις κατά την επιθεώρηση.. (Νόμιμο, παράνομο κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
biniss Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 (edited) Ειμαι κατηγορια Α μπορω να κανω ΠΕΑ για καταστημα 216 μ2 με εσωτερικο παταρι 208 μ2 ; ευχαριστω Edited Δεκέμβριος 22 , 2016 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
dlpavloss Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2019 Ερώτηση προς διευκρίνηση για ενεργειακή επιθεώρηση Καταστήματος, Είμαι ενεργειακός επιθεωρητής Α' τάξης, μπορώ να επιθεωρήσω Ισόγειο Κατάστημα 57τ.μ. χωρίς σύστημα θέρμανσης; Πρόκειται να ενοικιαστεί για μαζί με ρούχα. Θεωρείται κτίριο τριτογενούς τομέα; Με εκτίμηση. (Απαντήστε απαλά και με υπομονή, μετρώ την 1η μου επιθεώρηση σε τμήμα κτιρίου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2019 Εφόσον δεν περνάς τα 250 τμ και τα 50 kW δεν βλέπω θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 Υπάρχει και όριο στα kW; Μόνο τα τμ ήξερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 Ηλία καλημέρα, για την ισχύ έτσι θυμόμουν αλλά δεν ξέρω αν κάνει σχετικό έλεγχο το buildingcert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα