mitsaina Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Τα φαρμακεία ακολουθούν και αυτά τις διατάξεις του ΦΕΚ 2496_2011 ??? Σαν ΚΥΕ δηλαδή?
ilias_diamantis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Καλημερα . Τα φαρμακεια δεν παιρνουν αδεια από τον Δημο , παιρνουν αδεια από την Δ/ση υγειας υπαρχει ενα τμημα για φαρμακεια . Στην θεσσαλονικη ειναι μοναστηριου 13 , 7ος οροφος . Το Φεκ + δικαιολογητικα το αναφερουμε λιγο πιο πισω .
mitsaina Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ! Και για να ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο...........το φαρμακείο που ασχολούμαι έχει 85τμ ισόγειο και 40 πατάρι, με ΟΑ του 1979 1)στην άδεια δηλώνεται κατάστημα. απαιτείται αλλαγή χρήσης? 2)για τη βεβαίωση από την πολεοδομία ότι ο χώρος δεν είναι αυθαίρετος και δε περιλαμβάνει αυθαίρετες κατασκευές, τι απαιτείται? 3)για την βεβαίωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας απαιτείται η συμπλήρωση της 8γ/2007 Πυρ.Διατ. Επιπλέον απαιτείται μελέτη παθητικής και ενεργητικής πυροπροστασίας?
ilias_diamantis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 1. οχι 2.αυτο ειναι βεβαιωση χωρου κυριας χρησης . χρειάζεται αντιγραφα των αρχιτεκτονικων της πολεοδομιας ( εις διπλουν ) και τα δικα σου σχεδια (εις τριπλούν). 3. για να παρεις πιστοποιητικο με την 8γ θες : εξουσιοδότηση, αντίγραφο στελέχους-τοπογραφικού, ταυτότητα , μισθωτηριο, κατοψη ολων των χωρων που να φαινονται τα μετρα πυροπροστασιας που απαιτούνται ( εις διπλούν) , υπεύθυνη δηλωση ιδιοκτητη για τα μετρα πυροπροστασίας και υπευθυνη δηλωση μηχανικου για δομικη πυροπροστασια . και το παραβολο 10Ε . αυταααααα . 2
mitsaina Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 ok. Σε ευχαριστώ πολύ. Την ψάχνω και εγώ, αλλά μπορεί να επανέλθω!
gioia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Καλησπέρα Θα ήθελα μια διευκρίνιση, το φαρμακείο πρέπει να έχει σε όλες τις βιτρίνες του ρολά ασφαλείας ή αρκεί να έχει μόνο στην πόρτα-είσοδο του καταστήματος? Ευχαριστώ
stavrosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 οχι να έχει και μπροστά απο το πάγκο....και την ταμειακή....και όποιος μπαίνει να του βάζεις και χειροπέδες
martha1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 αν το καταστημα που προοριζεται για φαρμακειο εχει "τακτοποιημενους "χωρους δεν μπορεει να παρει αδεια λειτουργιας?τι ισχυει?
gioia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 οχι να έχει και μπροστά απο το πάγκο....και την ταμειακή....και όποιος μπαίνει να του βάζεις και χειροπέδες εννοώ αν σύμφωνα με την νομοθεσία είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν σε όλες τις βιτρίνες!!!
mitsaina Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 gioia : Ν1963/1991 Άρθρο 5 παρ 4 - "Το κατάστημα του φαρμακείου πρέπει να προστατεύεται με ρολά ασφαλείας" Καταλαβαίνω για όλη τη βιτρίνα και όσο το σκέφτομαι όσα φαρμακεία έχω δει ακόμα και γωνιακά έχουν παντού ρολλά. Αν είναι γωνιακό μπορείς στη μία πλευρά νομίζω να βάλεις σταθερά - δεν ξέρω αν έχει κάποια σημαντική διαφορά στην τιμή. marta1 : Παλιά είχαν ένα πρόβλημα με τους τακτοποιημένους χώρους και αυτό γιατί είναι από την ελάχιστες περιπτώσεις που πέρνεις βεβαίωση νομιμότητας από την πολεοδομία. Αλλά ξεπεράστηκε εδω και ένα χρόνο περίπου αυτό. Είμαι σίγουρη ότι δε θα έχεις πρόβλημα γιατί είχε τύχει να το συζητήσω και με την διευθύντρια της πολεοδομίας μου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα