GRTOPO Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Ανάλογα με τη χρήση και τις συνθήκες αντιμετώπισης-μεταφοράς. Υπό κανονικές συνθήκες, 1 φορά το χρόνο. Επίσης πριν απο κάθε εργασία που απαιτεί υψηλές ακρίβειες.
thomas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2009 Service κάνεις όταν ακούσεις μπενελίκια μετά την χάραξη για τα λάθη που έκανες πλάκα κάνω . Με αγάπη και προδέρμ τότε φίλε koulosb ... για να βγάλει τη χρονιά το καημένο . Ωστόσο αν διαπιστώσεις πως κάτι δεν πάει καλά η Tree company θα σου το ρυθμίσει . 1 φορά στα 2 ή 3 χρόνια, νομίζω, με λογική χρήση είναι καλά να το πηγαίνεις . Με νορμάλ όμως ...
VagoSof Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Συνάδελφοι τα Leica μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα υπόλοιπα αλλά τα θεωρώ τα πιο κορυφαία.Εγώ έχω το 1200 και είναι απίστευτο μηχάνημα.
surveyormad Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 Έχω NIKON NPL 352 το όργανο δεν παίζεται .Πιο παλιά δούλεψα και με το TOPCON με τα WINDOWS απλά εκνευριστηκό!!! Κολλάει συνέχεια όμως!!!
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 Βλέπω ότι μέχρι στιγμής 16 άτομα έχουν ψηφίσει "εναλλακτικές" (κινέζικες δηλαδή) μάρκες. (South, Stonex, Foif). Mήπως έχουν την καλωσύνη να μας διαφωτίσουν για τις εμπειρίες τους; Υ.Γ. Έχω δουλέψει με Leica (όχι δικό μου) και είναι αξεπέραστο, η "Mercedes" των οργάνων. Μια που το 'φερε η κουβέντα η Leica είναι Ελβετική και ιδρύθηκε το...1819! (Πήγη: Wikipedia)
mintzax Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2009 Leica 307 Leica 407 & πλέον Leica TS02.... Εκτός του ότι είναι ευκολοδούλευτα, έχουν και φοβερή after sales υποστήριξη.
jmanioud Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2009 Leica for ever. Η ατέρμονη μικροκίνηση είναι όλα τα λεφτά και δεν την αλλάζω με τίποτα! Reflectorless, καλές ακρίβειες κλπ έχουν όλοι, ατέρμονη κίνηση όχι όμως...
TopoRS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Συνάδελφε κάνεις λάθος. Ατέρμονη δεν έχει μονο η Leica. Έχουν και άλλες εταιρίες αν ψαχτείς λίγο.
jmanioud Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Συνάδελφε ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση, αλλά για τα επόμενα 5-6 χρονάκια είμαι καλύμμένος (καλά να είμαστε). Όταν θα σκεφτώ την αλλαγή σταθμού μπορεί και να ψαχτώ περσσότερο... Αλλά δύσκολο το βλέπω να αλλάξω...
παντ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Χρησιμοποιώ Topcon απο το 1985.Το τελευταίο είναι το GPT9003M. Αξιόπιστα και ανθεκτικά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα