Elounda Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Να βγούν και να πουν τι κάνανε κατά την προηγούμενη θητεία τους.Να βγούν και να πούν τι θα κάνουν στην επόμενη (Οχι να βγάζει ο κάθε Γρυλλάκης νόμους ) σύμφωνα με τα προβλήματα μας (για κάποιους τα αυθαίρετα,για κάποιούς οι εισφορές για κάποιους τα κτηματολόγια και δεν ξέρω γώ) .Σιγά μην βγεί κανείς καμμιά, ανακοίνωση και κάναμε το χρέος.
andkour Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Ερώτηση για όσους γνωρίζουν. Ο κατάλογος όλων των παρατάξεων ή και ανεξάρτητων υποψηφιοτήτων ποιος είναι και που τον έχει το ΤΕΕ που το ψάχνω εδώ και 15 λεπτά στην ιστοσελίδα. (περίμενα να το βρω φάτσα κάρτα εδώ που τα λέμε) Επίσης αν υπαρχει από ποια πολιτικά κόμματα έχουν υποστήριξη (όσοι έχουν) άμεση έμμεση ή δια της τεθλασμένης. Η ποιες είναι οι παρατάξεις που δεν έχουν κανένα πολιτικό φορέα. Πέραν της ΕΛΕΜ που είναι η πιο γνωστή αν δεν κάνω λάθος. Συνάδελφε Didonis το κάθε περιφερειακό τμήμα έχει ειδική σελίδα στο site του για τις παρατάξεις.Για παράδειγμα το ΤΔΕ(που ανήκω εγώ) έχει το παρακάτω link: http://www.teetde.gr/index.php/domi/paratakseis Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο ψαχνεις ή μια σελίδα που να τα έχει όλα συγκεντρωμένα.
Romanos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Τόσο χαρτομάνι που υπάρχει στις εκλογές του ΤΕΕ, δεν υπάρχει στις εθνικές εκλογές, τις Δημοτικές-Περιφερειακές, τις ευρωεκλογές και 2-3 δημοψηφίσματα μαζί.
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 και δεν είναι μαλακό (το χαρτί)
antloukidis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2016 Για προσαναμα στο τζακι μια χαρα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα