anpap Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Ανοιγω το παραπάνω θέμα γιατί οσο και αν εψαξα δε βρήκα κάτι αντίστοιχο. Εχω ισόγεια μονοκατοικια που δεν εχει σύστημα θέρμανσης και ψύξης και για ΖΝΧ δεν εχει τίποτα παρά μόνο εναν ηλιακό! Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε στην καρτέλα του ΖΝΧ? Χρησιμοποιούμε θεωρητικό συστημα ΖΝΧ και προσθέτουμε και τον ηλιακό που υπάρχει, βάζουμε μόνο τον ηλιακό ή κατι άλλο?
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Θεωρητικά ο ηλιακός πρέπει να έχει και ηλεκτρική αντίσταση. Άρα στη καρτέλα του ζνχ βάζεις : ηλεκτρική αντίσταση πχ 3-4 KW β.α = 1 όλους τους μήνες = 1 δίκτυο διανομής =0 β.α. δίκτυο διανομής = (ότι προβλέπεται απο απώλειες και απο τη διέλευση της σωλήνας > 20% (μεσα ή έξω) (περιγράφεις το είδος της σωλήνας και αν είναι μονωμένο ή ανεπαρκώς ή αμόνωτο) β.α αποθήκευσης = 0,93 βοηθητικές μονάδες = 0 (δεν πρέπει να υπάρχει κυκλοφορητής) Αυτά
anpap Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 ο ιδιοκτήτης μου πε οτι δεν εχει και γω αναρωτιόμουν πως γίνεται, αλλα τις πιο πολλες φορές μαλλον δε ξέρουν ουτε αυτοί... ευχαριστώ πολυ dib!
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Αν ανέβεις στη ταράτσα και δείς τον ηλιακό απο κοντά θα δείς αν έχει ηλεκτρικό καλώδιο που τροφοδοτεί την αντίσταση ... αν δεν υπάρχει (πολύ σπανιο βέβαια) έχει μόνο ηλιακό ! Χωρίς ηλεκτρική αντίσταση (συνήθως) είναι οι ηλιακοί με σωλήνες κενού (όπως ο δικός μου).
antloukidis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Χωρις αντισταση τι γινεται ρε παιδια τον χειμωνα που ο ηλιος μπορει να μη βγει μια βδομαδα?
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Συνάδελφε ... δεν κάνουμε μπάνιο !!! 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα