voxson Δημοσιεύτηκε January 1, 2017 at 07:31 μμ Δημοσιεύτηκε January 1, 2017 at 07:31 μμ Δες μερικές σελίδες πίσω στο θέμα "Ειδοποιητηριο ΤΣΜΕΔΕ" στην κατηγορία "Ασφαλιστικά". Εκεί γενικά έχουν συζητηθεί όλα τα σχετικά.
xavrias Δημοσιεύτηκε January 2, 2017 at 11:32 πμ Δημοσιεύτηκε January 2, 2017 at 11:32 πμ Χάνουμε την ασφαλιστική κατηγορία (1η) αν δεν πληρώσουμε το B/2016? Το τελευταίο ήταν αυτό, αυτό θα γινόταν αν δεν είχε πληρωθεί το Α/2016. Σωστά; Έτσι κι αλλιώς από το 2017 αλλάζουν όλα αλλά ξέρει κάτι κάποιος για το Β/2016; Sent from my iPhone using Tapatalk Έλα ντε; Και αν κάνουμε ρύθμιση τώρα στο Τ(Σ)ΜΕΔΕ την χάνουμε πάλι;
an@stas1a Δημοσιεύτηκε January 2, 2017 at 04:32 μμ Δημοσιεύτηκε January 2, 2017 at 04:32 μμ Δεν πληρωσα το Β2016 και πίστευα ότι έχασα τη ρύθμιση. Πριν λίγο τράβηξαν τα χρήματα. Τι σημαίνει αυτο;
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε January 2, 2017 at 04:33 μμ Δημοσιεύτηκε January 2, 2017 at 04:33 μμ (edited) Τελικά μάλλον διαψεύδομαι με ότι θα έδιναν παράταση , αφού κύλησε και το σημερινό 24 ωρο και δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση ή κινητικότητα για παράταση του Β 2016 Γαμώ την γκίνια μου μέσα , μια φορά για λογικό λόγο δεν είχα (και πως ήταν δυνατό με τόσα που πληρώνουμε) και ενώ τις προηγούμενες που πλήρωνα έδιναν και μετά 2 μήνες παράταση , τώρα που δεν πλήρωσα τίποτα Μάλλον σε αυτό που έγραψα περί αναλγησίας σε προηγούμενο ποστ μου , αν δεν αλλάξει κάτι στις επόμενες μέρες , θα πρέπει να συμπεριλάβω και τους τωρινούς κυβερνώντες . Επομένως λογικά τέλος και με τον διακανονισμό μου των 100 δόσεων στο ΤΣΜΕΔΕ ή έχω περιθώριο ακόμα με κάποιες αλλαγές που βλέπω στο νόμο των 100 δόσεων ,αλλά που όπως διαβάζω αφορούν 100 δόσεις για φορολογικές οφειλές ? Edited January 2, 2017 at 04:35 μμ by GEORGE MICHEAL
ikaros13 Δημοσιεύτηκε January 2, 2017 at 04:49 μμ Δημοσιεύτηκε January 2, 2017 at 04:49 μμ Τελικά μάλλον διαψεύδομαι με ότι θα έδιναν παράταση , αφού κύλησε και το σημερινό 24 ωρο και δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση ή κινητικότητα για παράταση του Β 2016 Γαμώ την γκίνια μου μέσα , μια φορά για λογικό λόγο δεν είχα (και πως ήταν δυνατό με τόσα που πληρώνουμε) και ενώ τις προηγούμενες που πλήρωνα έδιναν και μετά 2 μήνες παράταση , τώρα που δεν πλήρωσα τίποτα Μάλλον σε αυτό που έγραψα περί αναλγησίας σε προηγούμενο ποστ μου , αν δεν αλλάξει κάτι στις επόμενες μέρες , θα πρέπει να συμπεριλάβω και τους τωρινούς κυβερνώντες . Επομένως λογικά τέλος και με τον διακανονισμό μου των 100 δόσεων στο ΤΣΜΕΔΕ ή έχω περιθώριο ακόμα με κάποιες αλλαγές που βλέπω στο νόμο των 100 δόσεων ,αλλά που όπως διαβάζω αφορούν 100 δόσεις για φορολογικές οφειλές ? Στο είχα πει βρε Γιώργο δεν θα υπήρχε παράταση ούτε καν ασχολήθηκαν να απαντήσουν αρνητικά... Ο διακανονισμός χάνεται αλλα έχω την πληροφόρηση ότι σύντομα θα ψηφιστεί νόμος που θα δίνει τη δυνατότητα να ξαναμπεί κάποιος. Είναι παρά μα παρά πολλοί αυτοί που έχασαν ρυθμίσεις και αν το δούνε μαθηματικά δεν τους συμφέρει να μην ξαναεισπραξουν τίποτα από αυτούς... Υπομονή Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε January 2, 2017 at 04:57 μμ Δημοσιεύτηκε January 2, 2017 at 04:57 μμ Αυτό θα κάνω , αφού δεν υπάρχει προς το παρόν άλλη δυνατότητα Το εξάμηνο λογικά θα το πληρώσω με κάποιο ζόρι (και όχι μόνο δικό μου αλλά και των πελατών μου ) τον μήνα αυτόν ή αρχές του επόμενου Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα , αλλά ξέρω ότι και αυτοί το ίδιο ηλίθιοι είναι με τους προηγούμενους
EL111 Δημοσιεύτηκε January 9, 2017 at 08:11 πμ Δημοσιεύτηκε January 9, 2017 at 08:11 πμ χτες ακουσα στην τηλεοραση οτι θα δοθει δυνατοτητα να εξοφληθουν οι ασφαλιστικες εισφορες των μηχανικων δικηγορων που δεν πληρωθηκαν το 2016 σε 12 δοσεις.γνωριζει κανεις κατι?
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε January 9, 2017 at 08:16 πμ Δημοσιεύτηκε January 9, 2017 at 08:16 πμ (edited) Και εγώ το άκουσα στο ΣΚΑΙ μαζί ότι δεν θα χαθούν οι 100 δόσεις Εγώ μίλησα στο ΦΒ και σε έναν καλό φίλο παλαιό συν φοιτητή και σήμερα βουλευτή , να θέσει το θέμα με την παράταση του Β 2016 και να μην χαθούν οι 100 δόσεις Του μετέφερα και κείμενα από εδώ Μου έγραψε ότι από σήμερα θα το προσπαθήσει (και δεν είναι από τα παιδιά που είναι μόνο κούφια λόγια όπως ο καλοχερέτας της Ελληνικής ταινίας με το ε τελείωσε) . Θα το προσπαθήσει σίγουρα. Τουλάχιστον να ακουστεί και πάλι το αίτημα Edited January 9, 2017 at 08:18 πμ by GEORGE MICHEAL
georgegaleos Δημοσιεύτηκε January 9, 2017 at 08:20 πμ Δημοσιεύτηκε January 9, 2017 at 08:20 πμ Οχι επισημα, μονο απο πρωιναδικους υπουργούς. Δηλαδη @@ριες. Σταλθηκε μεσω tapatalk
APSP Δημοσιεύτηκε January 12, 2017 at 08:10 μμ Δημοσιεύτηκε January 12, 2017 at 08:10 μμ Καλησπέρα και καλή χρονιά μήπως μπορείτε να με πληροφορήσετε σε ποιο σημείο του e-tsmede μπορώ να βρω το ειδοποιητήριό μου;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα