ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 (edited) Δηλαδή το πρόβλημα είναι ποσα χρέωσαν και γιατί; Αφού δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι αν αυτά έβγαλε αυτά θα δώσετε τι το ψάχνετε τόσο πολύ; Αυυο που καίει τον κόσμο είναι αν δωθεί παράταση η όχι στα τρέχοντα και όχι αν δώσει 50-100 παραπάνω... Και στο άλλο νήμα για παράταση σιγή ιχθύος κάτι επιδόματα μητρότητας και τρέχα γύρευε... παπαλα λοιπόν το Β16 ξηλωνομαστε όλοι να πάρουν δώρο κάποιοι φαίνεται Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Edited Δεκέμβριος 21 , 2016 by ikaros13
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Συγγνώμη, αλλά το επίδομα μητρότητας δεν είναι τρέχα γύρευε...
zio7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 ούτε τα αναδρομικά των 400 ευρώ ανά εξάμηνο. ειδικά αν προστεθούν στα 1550 ευρώ
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Έτσι, κι ούτε τα 50 και 100 ευρώ παραπάνω τρέχουν στο δρόμο.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 (edited) Δεν το είπα σωστά. Εννοούσα πιο είναι το φλέγον την συγκεκριμένη στιγμή που έχει ημερομηνία λήξης. Όλα είναι σημαντικά ίσως όμως δεν προέχουν τόσο, σε δεύτερο χρόνο ναι Και όταν λέω δεύτερο χρόνο εννοώ παράλληλα όπως κάνουν συνάδελφοι που τρέχουν σε συνεδριάσεις αλλα θέλουμε και μια απάντηση στις εισφορές ένα ναι η ένα όχι Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Edited Δεκέμβριος 21 , 2016 by ikaros13
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 (edited) Έχει δίκιο ο Ικαρος και για μένα φλέγον είναι η παράταση του Β 2016 και όχι ένα μήνα μόνο Διάβασα κάπου Ικαρε για αίτημα παράτασης μέχρι 31/3/2017 Θεωρώ δεδομένο ότι θα γίνει Edited Δεκέμβριος 21 , 2016 by GEORGE MICHEAL
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Θεωρώ δεδομένο ότι θα γίνει Κοιμησου ησυχος!
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 (edited) Μπορώ να κατηγορήσω πολιτικά για πολλά τους τωρινούς , αλλά όχι για αναλγησία , κάτι που συνέβαινε με τους προηγούμενους που εμένα προσωπικά με ξεζούμισαν και με γέμισαν χρέη (για πρώτη φορά στην ζωή μου ) Τώρα , παρόλο που ακόμα οι υποχρεώσεις είναι πολλές, όμως ακριβώς γιατί δεν υπάρχει αναλγησία αλλά κατανόηση , έχω μαζέψει τα χρέη μου . Επομένως θεωρώ δεδομένο μια λογική παράταση και τώρα , όπως τις προηγούμενες τελευταίες περιόδους , με τους τωρινούς να δίνουν το ρυθμό σε αυτό που γράφω Αλλά επειδή είμαστε υπό την ξένη επιβολή πολιτικών , τίποτα δεν αποκλείω στο μέλλον. γράφω με τα μέχρι τώρα δεδομένα . Edited Δεκέμβριος 21 , 2016 by GEORGE MICHEAL
ehben Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2016 Μou βγαiνεi αυτο : "Λάθος στην εισαγωγή των στοιχείων". Eiναi kaνεiς ποu εχεί το ιδιο ?
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2016 (edited) Πριν λίγες μέρες που προσπάθησα να μπω και εγώ κατά τις 2- 4 μετά τα μεσάνυχτα , διαβάζοντας και για 2 σελίδα με αναδρομικά για να δω τι γίνεται , έβγαζε και σε εμένα τα ίδια ενώ έδινα σωστά τα στοιχεία Τελικά το πρωί μπήκα κανονικά Φαίνεται το σύστημα τους δεν εργάζεται σε ώρες μη εργασίας του ΤΣΜΕΔΕ αλλιώς δεν εξηγείται Edited Δεκέμβριος 25 , 2016 by GEORGE MICHEAL
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα