sarcs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Καλημέρα, πραγματικά συνάδελφοι όπως GEORGE MICHAEL δε βλέπω το λόγο να ψάχνουμε να δώσουμε με το ζόρι πολιτική χροιά σε μια συζήτηση επαγγελματική που μας αφορά όλους το ίδιο. Το τι υποστηρίζεις και πιστεύεις είναι απόλυτα κατανοητό και σεβαστό. Το να θέτεις συνέχεια πολιτικά σχόλια για τους άλλους ενώ οι υπολοιποι δεν ακολουθούν και να επανέρχεσαι, δημιουργεί ερωτηματικά. Νομίζω οτι το φόρουμ δεν είναι για να δημιουργούμε πολιτικές τάσεις. Χωρίς καμία πονηρή διάθεση ή παρεξήγησης, δεν είμαι ενεργός πουθενά κλπ, απλά το βρίσκω λίγο ενοχλητικό και το εκφράζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Δεν έχω διάθεση να βάλω πολιτική χροιά για κάποιον άλλο λόγο πλην να προσπαθήσω να προβλέψω τι θα γίνει με το θέμα μας και για να εξηγήσω γιατί τουλάχιστον σε εμένα προέκυψαν τα προβλήματα και δεν μπορώ να πληρώσω Πως να τα εκφράσω αποκομμένα από την πολιτική κατάσταση ? Δεν το ήξερα ότι ενοχλεί και διαβεβαιώ ειλικρινά ότι το έκανα άθελα μου , ζητώ συγνώμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Να μην ζητάς συγνώμη. Όλα είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που έχουν ασκήσει οι πολιτικοί μας με την δικιά μας βοήθεια βέβαια._ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Δεν υπάρχει εννοείται λόγος για συγνώμη εγώ από όλους είμαι το ίδιο απογοητευμενος και αηδιασμένος εδώ και χρόνια, όχι φέτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIANDR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 ΤΣΜΕΔΕ α' εξ 2016 ποσόν 1968,18 τράπεζα Αττικής σε 6 δόσεις των 328€ με έναρξη 2 Δεκεμβρίου και 2η δόση 2 Ιανουαρίου και ζητούν να πληρώσω 30 Δεκεμβρίου 1963,24 € β' εξ 2016. Στην κάρτα δεν χωράνε άρα μετρητά. Δεν βγαίνει πως να το κάνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loser Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 george mic πραγματικα επειδή δεν σε εθιξαν εσενα πιστευεις ότι το ιδιο εγινε και σε επιχειρήσεις κλπ αλλα και σε οσους ηθελαν να κανουν μια επενδυση στρην χωρα kai ξερω παρα πολλους με χρηματα στο εξωτερικο που παγωσαν τα παντα και αφου ειχες δουλεια αμειωτη φιλε μου γιατι δυσκολευεσαι να πληρωσεις το τσμεδε στερώντας όπως λενε και η κυβερνητικοι από συνταξιούχους την συνταξη τους ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIANDR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 george mic πραγματικα επειδή δεν σε εθιξαν εσενα πιστευεις ότι το ιδιο εγινε και σε επιχειρήσεις κλπ αλλα και σε οσους ηθελαν να κανουν μια επενδυση στρην χωρα kai ξερω παρα πολλους με χρηματα στο εξωτερικο που παγωσαν τα παντα και αφου ειχες δουλεια αμειωτη φιλε μου γιατι δυσκολευεσαι να πληρωσεις το τσμεδε στερώντας όπως λενε και η κυβερνητικοι από συνταξιούχους την συνταξη τους ;;; Δεν υπάρχουν επενδυτές προς το παρόν ένας φίλος γνώστης της οικονομίας μου είπε «Τα τελευταία 7 χρόνια, οι 5 μεγάλες κεντρικές τράπεζες, δημιούργησαν $10 τρις. στο σύστημα, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό είναι παρκαρισμένο στους ισολογισμούς των μεγάλων πολυεθνικών και στα χαρτοφυλάκια των μεγαλομετόχων τους. Τα δικά μας τα "θέλω" είναι τα χρήματα αυτά να μπουν στην πραγματική οικονομία και όπως λέμε στην γλώσσα μας να παίζει μπάλα και το street και όχι μόνο η Wall Street.» Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Μια χαρα επενδυτες υπαρχουν. Αλλα αν για μια επενδυση περιμενεις 6 μηνες για μια μονο εγκριση, τοτε οι επενδυτες γραφουν τη χωρα μας στα !@$%# τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIANDR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Μια χαρα επενδυτες υπαρχουν. Αλλα αν για μια επενδυση περιμενεις 6 μηνες για μια μονο εγκριση, τοτε οι επενδυτες γραφουν τη χωρα μας στα !@$%# τους. Καλά περίμενε. Εγώ βλέπω μηδενικές επενδύσεις σε όλη την Ευρώπη, στην δε Αμερική τα παλιά εργοστάσια στο Ντιτρόιτ έχουν γίνει αποθήκες για κινέζικα προϊόντα Lenovo κλπ. Μόνο η Ασιατική αγορά κινείται. Τέλος πάντων το πρόβλημα είναι τώρα τι θα γίνει με το ΤΣΜΕΔΕ και να έχουμε μια καλή χρονιά για όλους μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2016 Περιμένω πως και πως να ψηφιστεί αυτό με τη διαγραφή του χρέους Επειδή μάλλον έχω χάσει επεισόδια, τι είναι αυτό που πρόκειται να ψηφιστεί? Διαγραφή χρεών προς το δημόσιο ή τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα