harittos_ch Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2009 Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το strucad, πόσο εύχρηστο ή δύσχρηστο είναι και αν ξέρεται αν τυχόν γίνονται κάποια σεμινάρια. Ρωτάω γιατί προσωπικά μου έχει φανεί αρκετά πολύπλοκο αλλά συγχρόνως πολύ καλό... σας ευχαριστώ καλές αποκριες
ppetros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2009 Πολύ καλό για πριν 3 χρόνια. Σήμερα θεωρείται ξεπερασμένο διότι είναι πολύ δύσχρηστο με βασική αιτία ότι "πατάει" σε δική του πλατφόρμα. Δεν θα το πρότεινα σήμερα.
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Σχεδιαστικο προγραμμα για μεταλλικες κατασκευες δεν ειναι αυτο??
iovo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Μπορείτε να ενημερωθείτε από εδώ. H εταιρεία δίνει ώς αντιπρόσωπο στην Ελλάδα την CCS .
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Κάτι έχει και η CCS στον ιστότοπό της. Δείτε ΕΔΩ.
tsitsikos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Tekla Xsteel αυτό προτείνω, καλημέρα
paktomenos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Εξαρτάται για τι το θέλεις. Tekla και strucad θα πρότεινα μόνο αν δουλεύεις σε εργοστάσιο μεταλλικών κατασκευών, και αν. Κορυφαία προγράμματα, ειδικά το tekla, για το strucad ισχύουν αυτά που γράφει ο ppetros, αλλά θέλουν πολύ δουλειά στην εκμάθηση. Για απλή σχεδίαση μεταλλικών φορέων σε επίπεδο στατικού μελετητή, advance steel ή autocad structural detailing.
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Σωστα...Τωρα το θυμηθηκα...Ειχα ρωτησει την css και τιμη για το λογισμικο αυτο...Μου ειπαν οτι συνεργαζεται με μηχανες αυτοματης κοπης...Η τιμη γυρω στα 20000Ε!!!(αν θυμαμαι καλα...ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος..)
harittos_ch Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα